Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola19891989

PYTANIE O SEKS ? ?

Polecane posty

Gość ola19891989

jak jest bezpieczniej ? zeby facet skończył we mnie w gumce czy spróbowac się kochać' stosunkiem przerywanym' ?

Gość Latexxxx
najlepiej jak facet będzie miał wytrysk w twojej szparce

Gość ola19891989
pytam powaznie.....

Gość ohohohohoh
odgryź mu ptaka

Gość purt puurt purcik
zamiast seksu lepiej sobie popierdźcie , poprutajcie i poprychajcie, tak jest najbezpieczniej i bardzo przyjemnie

Gość jaś kukurydza
Dziwne pytanie. Przecież gumka jest środkiem antykoncepcyjnym. To pytasz czy lepiej nie ryzykować i uprawiać seks w prezerwatywie, czy bardzo dużo ryzykować i stosować stos. przerywany. Hmm, dziwne że masz jakieś wątpliwości.

Gość Mnietek Robiący 100 minetek
Najlepiej jak będzie Cię brąchał w gumie i wyciągnie ptaka przed finałem i strzeli na zewnątrz w gumę :P 10000000% pewność że nie zajdziesz :D

Gość ola19891989
jesli spusci sie w gumce i ona pęknie to też jest ryzyko..a jesli jest stosunek przerywany i we mnie nie skonczy to jest chyba mniejsze..

Gość ola19891989
Czy mam mu zrobić loda z połykiem ?

Gość ola19891989
ktoś widze że sie pode mnie podszywa ;] pssssssssss

Gość jaś kukurydza
Kto Ci nagadał bzdur o pękających gumkach? Nie wiesz że te historie o wpadkach, bo rzekomo gumka pękła to kłamstwa opowiadane przez gówniarzy biorących się za seks, zamiast za lekcje? Dzieciaki nie wiedzą jak używać prezerwatywy, tudzież po seksie niedoświadczony dzieciak dotyka swojego członka i potem pieści dziewczynę między nogami, a więc przenosi spermę, ale o tym już dzieci nie myślą. Potem jak okazuje się, że gimnazjalistka jest w ciąży i na pytanie lekarza jak to się stało, to pada ta sama żałosna, najbardziej prosta i prymitywna odpowiedź, że gumka pękała.

stosunek przerywany jest gorszym zabezpieczeniem niż gumka chyba że sie te dwa środki połączy ale i tak odradzam seks jeśli boisz się ciąży a po drugie nie masz pewności czy będziesz z nim już zawsze

Gość ola19891989
Moim rodzicom pękła gumka i za 9 miesięcy ja się urodziłam.

jaś kukurydza > gumki pękają i może być defekt materiału z którego jest zrobiona przez co nie chroni w 100%

Gość ola19891989
ale co to za seks jak on we mnie nie skonczy.. nie chce sie truc tabletki wiec chcialabym zeby chociaz skonczyl w gumce i doszedl we mnie do konca..

Gość jaś kukurydza
Dajcie spokój z tym pogromem pękających gumek, może za czasów komuny to się zdarzało, teraz są tworzone z takich materiałów, że sorry. To śa tylko durne tłumaczenia zabrzuszonych gimnazjalistek.

Gość Mala kijanka
Dlaczego mówisz że trułabyś się tabletkami. Nie przesadzaj, lekarz dobierze Ci je odpowiednio, teraz mają małą ilość hormonów i naprawdę zero zmartwienia że zajdziesz. Do tego gumka, jeśli partner jest nam nie tak dobrze znany (choroby) i masz 100% zabezpieczenia.

dobrej jakosci gumki sa naprawde wytrzymałe i uwierz ze tak łatwo nie pekaja jesli jednak boisz sie mimo to, to mysle ze stosunek przerywany z prezerwatywa bedzie w Twoim przypadku najlepszym wyborem - to jakby podwójne zabezpieczenie :)

jaś kukurydza -> jedna na kilkaset może pęknąć tym bardziej jeśli ktoś źle założy ola19891989 -> zawsze może być anal z finałem w środku ;p

Gość jaś kukurydza
Dlatego napisałem: jeśli za seks biorą się dzieci, to wówczas dochodzi do "pęknięć" gum. Do seksu przede wszystkim trzeba dojrzeć. Jeśli autorka ma jakieś wątpliwości, to jako osoba odpowiedzialna, powinna udać się do ginekologa i zacząć stosować antykoncepcję hormonalną. Do tego facet będzie używał prezerwatywy i zero problemów. Ułatwcie sobie życie ludziska.

Gość ola19891989
ok a jesli chodzi o tabletki too trzeba je zaczac brac z pierwszym dniem okresu czy niekoniecznie ?

Gość Mala kijanka
Tabletki antykoncepcyjne należy zacząć brać pierwszego dnia cyklu, czyli mówić prościej - pierwszego dnia krwawienia! Resztę poczytasz w ulotce.