Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alwa

romans z żonatym

Polecane posty

Gość alwa

od 4 miesięcy mam romans z żonatym, wiedziałam że ma żonę ale dopiero niedawno dowiedziałam się ze między nimi się nie układa i że chcą separacji, dokładnie ona chcę, wcześniej mi to nie przeszkadzało ale teraz zaczęłam sie nad tym zastanawiac, nie wiem czy z nim zerwac czy poczekac jak sie sytuacja rozwinie, doradźcie coś

Gość ola19891989
zrób mu dzisiaj loda

Gość alwa
Są w separacji bo on ma wielkiego bananka.

Gość alwa
kurwa jak ktos się ma pode mnie podszywac to niech lepiej się ie odzywa, gadajcie z sensem albo wogóle

Gość alwa
leviatan - chodzi głównie o sex

Gość alwa
nigdy mi nie ściemniał ze bedziemy razem, nawet go nie naciskałam w tym temacie, więc mnie nie bajeruje, cholera teraz nie wiem co zrobic, czy się wycofac żeby się pogodzili czy trwac w tym dalej

alwa -> skoro masz romans z nim to obstawiam że zdradził żonę to samo stanie się z tobą. pójdzie do innej jak mu się znudzisz

Gość alwa
nie wchodze w ich życie, już wcześniej mieli problemy ja się terz tylko o nich dowiedziałam i w związku z tym sumienie się we mnie odezwało

Gość alwa
levvia- niby wcześńiej nie miał nikogo, żadnych deklaracji mi nie składa, zawsze był ze mna szczery ngdy nie ściemniał ze ją zostawi dla mnie, wiedizałam na co się piszę ale teraz sama nie wiem zy przeczekac az sie sytuacja mniędzy nimi wyjaśni, czy kuc żelazo póki gorące

Gość mklmkl
terz takie prymitywne babska maja w dupie uczucia innych...

Gość alwa
piszę przecież że nie chcę jej go odbierac, niech sobie żyją spokojnie, nie wiem tylko jak wobec obecnych faktów postąpic

Gość alwa
chodziło mi o to że nie miał wcześniej kochanki, a to jego żona chce separacji

nie bez powodu chce a on jakby miał głowę na karku i jej używał to nie poleciał by od razu do następnej panienki mimo iż jeszcze nawet niema separacji

Gość alwa
ona mu nawet powiedziała ze sobie znajdzie kogoś i ułoży zyce na nowo ale kurwa czy ja chce takich komplikacji to juz sama nie wiem

Gość NuerologiaPytajaca
powiem ci ze ja mialam podobna sprawe i tez mowil zen ie wroci do zony...tyle ze oni maja dziecko jeszcze i tez ona chciala separacji i rozwodu ale jakos JEJ SIE ODMIENILO ..... a ja co ? zostalam sama, zmarnowalam kilkam iesiacy....

Gość alwa
leviatan - masz rację, chyba chodzi głownie o to żeby sobie poużywac, cho wca;e tego często nie robimy, więc tak naprawdę nie wiem po co mu jestem potrzebna, ja się zakochałam ale coraz częsciej wdzę bezsens tego "związku"

Gość piękna melodia
i naprawdę chcesz być z facetem, którego nawet własna żona ma dosyć?

Gość alwa
NuerologiaPytajaca- on tez ma dziecko i widzę ze gdyby nie jej ostateczna decyzja to on by się chyba na separację nie zdecydował teraz dociera do mnie jaka jestem głupia i jak chwilowe kurwa sama juz nie wiem zakochanie czy zauroczenie odbiera mózg, z tego co mówi to "traktuje mnie tak poważnie" że nawet gdyby wrócili do siebie to on i tak by mnie nie zostawił, czyż on kurwa nie jest wspaniałomyślny?

Gość alwa
co za kretyni - jakoś do mnie nie docierało ze jest zonaty, teraz dopeiro do mnie dociera, macie rację wiem ze robię źle, nigdy bym się o coś takiego nie posądzała, nawet to potępiałam ale życie to ironia losu

widać wreszcie zrozumiałaś że jemu chodzi tylko o seks i mogę się założyć że ty nie jesteś jego pierwszą kochanką

Gość alwa
no właśnie teraz nie wiem kto jest większym kretynem ja czy on, ale zbiera we mnie myśł o zerwaniu z nim, to juz coś

Gość alwa
levviatan- no własnie w tym problem ze jemu nie chodzi tylko o sex, wcale tego często nei robimy, jak ja nie chce to ok, więc czego on chce, a moze on potrzebuje dowartościowania bo żona już go nie kocha?

Najbardziej to mnie rozbawiło powiedzenie że nie wchodzisz w ich życie nie wcale ty jesteś tylko dobrą koleżanką dającą d..y. Wlazłaś w ich życie z papciami a teraz się pytasz czy w nim pozostać bo nie chcesz żeby się przez ciebie kłócili,dziewczyno na jakiej ty planecie żyjesz zostań sobie z nim niech się rozwiodą na co żonie taki skurwiel a do ciebie pasuje jak ulał.

Gość alwa
A.L.- mocne i pomocne, chyba tego mi trzeba