Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ani wstyd ani duma

renu wypierdalaj stad!!!!!!

Polecane posty

Gość ani wstyd ani duma

dziewczyno ,ejstes tak masakrycznie dziecinna i wkurwiajaca ,ze nie mozna juz wytrzymac! daj sobie juz spokoj z zakladaniem masy topikow na jeden i ten sam temat!

Gość do zdesperowanej domowej ...
jezu po to jest forum...a jak ci przeszkadza sam wypierdalaj....

Gość ani wstyd ani duma
dziewczyno, wez sioe obudz. bo normlanie az nie moge uwierzyc z,e ty piszesz na powaznie! obliczasz wszystko jakbys jechala na inna planete.wypytujesz,porownujesz,analizujesz,jakbys miala jakies wielkie odkrycie robic........wspolczuje twojemu mezowi, bo nie wiem jak z toba wytrzymuje.

Gość do zdesperowanej domowej ...
a ty widze nie masz co robic... ja sie wypytuje bo podejmyje wazna decyzje w zyciu swoimi mojej rodziny...a po to jest forum tak...a ty sie nie wypowiadaj jak nie masz ochoty....

Gość callendariooooooop
to wystarczy zalozyc jeden topik i tam pytac a nie 1500:o

Gość powtymuka
Zgadza sie! Zaloz kurna jeden topik i wypytuj tam o co chcesz. Normalnie kurwicy teraz mozna dostac. Rozjebalas cale forum 😠

Gość dziki wieprz
Ja tez jak widze kolejny topik z serii jak sie zyje w londynie, a jak sie zyje rodzinie, a ile kosztuje to w porownaniu z polska to mnie szlag trafia! Zalozylas juz z 5 topikow i na kazdym pytasz o to samo....wku..jestes jak cieple piwo w upalny dzien, poza tym ktos tu juz Ci napisal, ze masz przeciez siostre w Londynie to niech ci ona powie co i jak! No chyba , ze jest taka sama niemota jak TY!!!!!!! Lepiej nie wyjezdzaj wogole nigdzie bo nie poradzisz sobie tak czy srak

Gość ani wstyd ani duma
no ta siostra to raczej tez taka niemota jka i renu. mnie po porstu szalg trafia jak widze te wszystkie jej topiku i to wieczne kalkulowanie- w pl. zeby zarobic na kilo jablek pracuej sie 2 godziny,a w anglii 1..........

Gość dziki wieprz
no wlasnie o tym samym mowie...juz duzo osob jej napisalo jak jest, ile kosztuje zycie w londynie a ile poza, jakie sa ceny w sklepach, jakie zarobki a ta w kolko jedno i to samo...kobito zrozum, ze nikt ci nie da gotowej recepty na zycie, jeden zarobi 2 tys na miesiac i bedzie zyl jak krol a dla innego 3 tys bedzie malo....zamiast zakladac 5 tys topikow o dupie marynie przyjedz do tej siostry am miesiac dwa i zobaczysz jak sie zyje i przestaniesz pierdolic farmazony..

Gość jiooiiiiuiuu
wstyd dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!z koziej wolki sie wyrwaly i nie pogadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do wariatki nie przyjezdzaj tu
do wariatki nie przyjezdzaj tu twoje tematy UK - jakie formalności po przyjeździe? witam w jakiej miejscowosci pod londynem jest duzo ofert pracy? na jakie konto wpłacić funty? eurotunelem czy promem LONDON napiszcie o swoich doswiadczeniach... jak się żyje w Londynie rodzinie z dziećmi??? napiszcie o swoich doświadczniach pomoc CZY W ANGLI SA TANIE UBRANIA? Pierwszy lot z malutkim dzieckiem w jakich miejscowościach pod Londynem zyje sie dobrze? o jakie dodatki sie starać witam w jakiej miejscowosci pod londynem jest duzo ofert pracy?

Gość brrrrrr
UK - jakie formalności po przyjeździe to mój temat i z niejaką renu nie mam nic wspólnego. Rozumiem, że Was denerwują podobne tematy, ale nie tylko jedna osoba planuje wyjazd !! Ja nie pytałam o ceny kiełbasy, wypraszam sobie :)

Gość Lago di lago
"do wariatki nie przyjezdzaj tu" zapomniales/as o najwazniejszym topiku czyli "Panie do towarzystwa w Londynie" ;)