Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest prawda hahahahaha

prawda o ludziach tutaj

Polecane posty

witam. jestem facetem i od jakiegos czasu z ciekawosci przegladam to forum, czasami nawet napisze jakis glupi komentarz do jeszcze glupszego tematu tylko po to zeby posmiac sie z tych ludzi i zastanawialem sie i wy pewnie tez, kim sa ci ludzie zakladajacy tematy o tych swoich problemach itp. prawda jest takas ze sa to ludzie glupi zakompleksieni i znudzeni, rownierz tzw dzieci neo. co do facetow to wiekszosc tematow jest o rozmiarach penisa. pytaja sie czy taki to duzy lub maly itp. wg nich rozmar penisa to najwazniejsza rzecz na swiecie i trzeba ciagle pytac o to innych ludzi czy taka a taka dlugosc jest dobra czy nie , nawet zdjedcia widzialem. zalosne to jest i dziecinne. a kobiety hmm no coz tez maja mnostwo problemow . zwierzaja sie nieznajomym zadaja pytania albo wyglaszaja jakies mowy pouczaja innych jak maja zyc itp. podsumowujac moje wypociny stwierdzam ze zal mi ludzi tu przebywajacych, zakladajacyh tematy piszacych komentarze i niby pomagajacych tym biednym mezczyznom a raczej niedojrzalym dzieciakom i zakompleksionym dziewczynkom. to smutne a jednak bardzo prawdziwe. i przykro mi ze mamy takie glupie to spoleczenstwo. to koniec. pewnie zaraz wszyscy mnie tu zjada ze ja jestem glupi i wogole. a jha wam powiem ze wiem kim jestem znam swoja wartosc i wogole nie bede sie przejmowal waszymi bluzgami w moja strone. pewnie jeszcze za jakis czas cos napisze. a jakbyscie pytali po co to pisze to odpowiadam ze sprawai mi to perwersyjna przyjemnosc, czytanie tych komentarzy. no coz tak juz mam hehe pozdrawiam wszystkich normalnych jesli tu tacy sa.

korzystając z okazji ja też mam pytanie. Czy wanna 120 cm jest wystarczająca żebym zmieścił się ja, tata i dziadek?

Gość w plasterkach?
ooo...ooczywiiiścieee

Gość miss Deutschland 2011/12
masz racje jestesmy zawistnym i ograniczonym spoleczenstwem niestety ostatnio mi sie nudzilo wiec zaczelam te glupoty pisac ale uwazam,ze kazdy patrzy jak kogos obrazic i zdolowac jest w nas wiela nienawisci do innych obcokrajowcow ale sami siebie tez nienawidzimy bylam juz w paru krajach i ze smutkiem odkrylam ze jestesmy duzo bardziej wobec siebie nielojalni niz rusek z ruskiemniemiec z niemcem,turek z...itd.,rzuca sie to cholernie w oczy szczegolnie gdy taczyna sie przebywac z kochanymrodakiem na ziemi obcej mysle ze w ani jednym procencie normalna osoba nie wezmie tej strony na serio

Gość a czesescc
Pozdrawiam:)🖐️

to prawda. takimi ludzmi jestesmy.a tutaj tylko kazdy kazdego obraza. ludzie w ten sposob chca rozladowac emocje i wyladowac zlosc. ludzie tutaj sie chwala i żalą , widac jest im to potrzebne do normalnego zycia. i nie nie zepsuł mi sie caps lock i shift tylko na takim portalu nie dbam o pisownie, stylistyke itp.

Gość miss Deutschland 2011
potwierdzam!!!!!!!! na takim bzdurnym forum pisownia jest nieistotna najlepiej ze ci co sie na jej temat wypowiadaja sami sa po czesci analfabetami tu sobie mozna jaja robic ale nawet rodzinie ie przyznawac ze sie ma ddoczynienia z 50% matolow

Gość purt puurt purcik
yhyhyhyhyhy a który bąk najfajniej pachnie? trąbek jajeczny, nitro bąk czy tajniak? popierdzimy razem? a czy większy otwór odbytowy to więcej bździochów? czy raki z dupska są różnej wielkości u wszystkich czy taki same? a jakie macie kolory raków z tyłka?

Gość miss Deutschland 2011
nie dosc ze niektorzy sa matolami to jeszcze schizofrenikami a to nie portal dla psycholi chociaz chyba tez

Gość purt puurt purcik
kto ty? pokaż mi swojego raczka , przyłożę do niego swojego i ci bździochne torpedę

Gość purt puurt purcik
acha mój rak jest różowy, pomarszczony ma 10 cm szerokości i wystaje mu żyła hemoroida, ale to mi nie przeszkadza puszczać gazów