Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Get-Ur-freak-on

Paczka Polska-Anglia

Polecane posty

Gość Get-Ur-freak-on

Wie ktos z Was moze ile powinna isc paczka z Polski do Anglii? Moja mama wyslala ja juz ponad poltora tygodnia temu i mimo zapewnien na poczcie ze dojdzie w 3, 4 dni, ja jej jeszcze nie otrzymalam?

Gość purt puurt purcik
napierdź na paczkę atomowym nitro bąkiem a dojdzie w 2 min.

Gość Get-Ur-freak-on
Po co w ogole odpowiadac jak sie nie ma o czyms pojecia?

Gość Get-Ur-freak-on
Moja mama niestety wyslala ja poczta polska priorytetem, mimo tego iz prosilam ja o nadanie poprzez firme kurierska. Obawiam sie , ze ta paczka nie dojdzie wcale.

Gość aplikacja na stanowisko
ja dostalam po 6 tyg. wlasnie przez poczte polska.tez mi mama wyslala z polski,niestety ,musiala isc tam i sie upomniec zeby ja znalezli.

Gość Get-Ur-freak-on
PO 6 TYGODNIACH? No to super... Nie wiem tylko na cholere jest reklamowany ten priorytet i te zapewnienia, jesli wiedzialabym , ze moze tyle isc, to w ogole bym sie nie fatygowala :/

Gość moja jeszcze nie doszla
a wyslana przez Poczte Polska 1 grudnia 2009, priorytetem :o Podobno opuscila Polske,ale nie doleciala. Wypadla z samolotu???? :D

Gość niech twoja mama pojdzie na
poczte i sie dowie, PP jest do duuuupy - nigdy nia nie wysylaj!!!! nigdy! zwlaszcza ze jest droga.

Gość Get-Ur-freak-on
Wlasnie bylam dzisiaj na poczcie, dowiedziec sie czy moze ta paczka gdzies sie zawieruszyla i czy moga ja dla mnie namierzyc i nic... zadnego k***** sladu :( Jutro moja mama pojdzie sie zapytac. Czy moge sie starac o jakas rekompensate? Szczerze mowiac , watpie czy mama ja ubiezpieczyla. Haha, opuscila Polske, ale nie doleciala? Haha masakra. Ja slyszalam, ze ludzie na poczcie sobie te paczki otwieraja ;/ I powiedzial mi to nawet listonosz, ktorego spotkalam dzisiaj po drodze do pracy.

Gość Get-Ur-freak-on
Namierzylam ta paczke za pomoca numeru ewidencyjnego i ponoc od wczoraj jest - out for delivery, wiec moze jakims cudem ja jeszcze dostane :)

Gość Get-Ur-freak-on
Namierzylam ta paczke za pomoca numeru ewidencyjnego i ponoc od wczoraj jest - out for delivery, wiec moze jakims cudem ja jeszcze dostane :)

Nagle sie pojawi parcel status-held, cannot locate the address. I ta paczka nie jest niby na poczcie, tylko w jakims Leeds depot. Czy ktos mi moze pomoc, bo nie moge tego znalezc w necie, zeby chcociaz tam zadzwonic i sie zapytac jak moge ta paczke odebrac? :(

Gość moja siora tez tak wysłała
i nie doszła wogole.....

Gość do mnie paczki z Polski
dochodza,gorzej w druga strone.Praktycznie na 6 wyslanych paczek z Anglii doszly do adresatow w Polsce 2 !!!

Gość kozibonk.........
trzeba znalezc odpowiednia firme,aj wysylam z delta parcel juz z 5 razy i doszly bez problemu.

A mi w tamten czwartek wyslali. Priorytet z zadeklarowana wartoscia. Paczka wazy 13kg. Ile powinna isc taka paczka? Czy mozna jakos sprawdzic gdzie teraz jest?

Pewnie bedzie szla okolo 2 tygodni. Ja wlasnie dzisiaj dostalam po poltora tygodnia od wyslania :) Mozesz sprawdzic, gdzie sie znajduje ta paczka na stronie Royal Mail, lub Parcelforce-bo to ta firma z reguly rozwozi paczki z Polski. Usluga nazywa sie Track&Trace -wpisujesz numer ewidencyjny, 11 znakow, o ile dobrze pamietam-i mozesz sprawdzic, gdzie ta paczka w danej chwili jest:) Pozdrawiam

Gość tak czytam ile ida listy
czyli lepiej nie wysylac kartki swiatecznej bo przyjdzie po swietach ? mialam dzisiaj wyslac kumpeli do Uk kartke, ale z tego co piszecie chyba sensu nie ma ;/

Gość jak juz reklamujesz
do>>>>>>kozibonk.... jak juz reklamujesz firme kurirska to czytaj dobrze ze temat jest PACZKI POLSKA-ANGLIA i nie wprowadzaj w blad innych:O:O

Gość jak juz reklamujesz
o do listow, to jak wyslalam w czwartek list to w poniedzialek juz byl

Gość ten Piotr jest jakis dziwny
teraz sa problemy z poczta lotnicza, bo lotniska byly pozamykane, loty odwolane :( ja czekam na przesylke od Rodzicow z PL i nie wiem czy w ogole dojdzie :(

No zdarza się niestety, że przesyłki giną - ale oczywiście należy to do rzadkości, a jeśli paczkę / przesyłkę wyśle się za pomocą kuriera czy brokera kurierskiego to jest większe prawdopodobieństwo, że zostanie dostarczona w całości i w niedługim czasie. Do Anglii powinna iść przesyłka max 5 dni, ale to już zależy od firmy, tu jest tak http://www.ainkurier.pl/cennik.

Gość domiinik
ja często wysyłam paczki przez www.uk-express.pl/4/paczki-polska-anglia/ - na stronie znajdziesz wszystkie informację i przelicznik cenowy