Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rastafarianka1

Dredy - szukam informacji o tej fryzurze

Polecane posty

Gość Rastafarianka1

Cześć! Mam 15 lat i gęste, proste, równo obcięte włosy do ramion. Planuję zrobić sobie dredy. Mój brat ma koleżankę, która umie je robić. Chciałabym się tylko zapytać, czy to bardzo boli, i czy naprawdę istnieje możliwość rozplątania. Proszę o pomoc.

Gość lubie plackiiiii
lubisz seks?

Gość Rastafarianka1
a masz mózg? potrzebne mi informacje w konkretnej sprawie, a nie jakieś debilne wypowiedzi człowieka o dwucyfrowym IQ.

Gość nimfomanka2417
Kumpel miał dredy, całkiem fajna sprawa :) Ale rozplątac nie można... tzreba ścinac, nic nie boli

Gość Rastafarianka1
no i co że lubię? każdy lubi w sumie. chcesz sie umówic, czy co?

derdow nie da sie rozplatac i warto zastanowic sie kto ma je zrobic... nie kazde dredy ladnie wygladaja. stawiala bym na kogos kto sie odrobinke zna gdyby mial mi zrobic takie zamieszanie :)

Gość Rastafarianka1
A te dredy to można tylko na głowie zrobic?

Gość nimfomanka2417
a gdzie niby jeszcze? troche zna? To musi byc profesjonalista ;]

Gość nimfomanka2417
Coralick A co na nogach chce sobie zrobic?

Gość Rastafarianka1
No ta dziewczyna już kiedyś zaplatała koledze mojego brata i sobie tzw. sztuczne dredy, bardzo ładnie jej wyszły, więc raczej zna się na rzeczy.

Gość nimfomanka2417
No to na co czekasz? Sama bym sobie zrobiła :)

hej :) ja mam dredy. robienie nie boli, przynajmniej mnie nie bolalo :) rozplatac caych dredkow sie nie da, ale czesc na pewno jest do uratowania :) jezeli chcesz miec ladne dredy polecam isc do profesjonalisty na zrobienie bo warto :)

Gość nimfomanka2417
Coralick czytam ;/

Gość w 100%
miałam dredy, wytrzymałam rok bo dużo przy nich pracy, non stop trzeba dokręcać i szydełkować. ale za to można je szybko spiąć i zawsze będzie to fajnie wyglądało. czy boli? oczywiście! i boli za każdym razem, gdy dokręcasz przy samej głowie. cóż... ból jest znośny i moim zdaniem warto. bardzo lubię robić dredy bo mogę się wyżyć :-D 🖐️

Gość Rastafarianka1
Sama się boję... Poza tym ja bym chciała żeby ona mi tak na próbę zrobiła najpierw kilka, żebym nie wyglądała jakoś głupio...

Gość Rastafarianka1
No to chyba to samo, ona tak na to mówiła i miała takiee dredy, tylko że cienkie, a niektóre miała pofarbowane na różne kolorki...

dredow nie rozplatasz bo skladaja sie w 90% z martwych wlosow. grubosc dredow zalezna jest od tego jakie ci je zrobia ale tez jak ty bedziesz o nie dbala i rozdzielala. znalam goscie z trzenma grubymi dredami na glowie i goscia z cieniutkimi dredam. kwestia tego co ci sie podoba. farbowanie koszmarne ale do przejscia. czapka konieczna, bo suszenie po umyciu zajmuje kuuuuupe czasu a i tak nie dosuszysz :)

Gość Rastafarianka1
Ale ona je jakoś rozplątywała u siebie, bo najpierw miała dredy, a później miała dosc długie włosy, nie ścinała ich krótko... A często się myje te dredy? Bo ja nie wiem.

no wiec skoro je rozplatywala to to nie byly dredy. moj maz mial dredy. myl je dokladnie tak samo czesto jak myje sie normalne wlosy. i nie bylo mozliwosci jakiegokolwiek ich rozplatania. kiedy nadszedl czas na zmiane fryzury w ruch musialy pojsc nozyczki!