Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona88

Wczesniejszy, bezbolesny okres

Polecane posty

Gość zmartwiona88

hej, a wiec tak okres mialam dostac 28 pazdziernika jednak dostalam go dzisiaj (18 pazdziernika) a przynajmniej tak mi sie wydaje ze dostalam, bo tak zawsze tak ok. 7-10 dni przed okresem bola mnie piersi jednak tym razem nic mnie nie bolalo i nie boli nadal, to samo z bole brzucha zawsze podczas okresu strasznie boli mnie brzuch i krzyz a teraz nic;/ krwawienie mam narazie skape jak myslicie czy to napewno okres, czy mam sie martwic? czy moze poprostu okres sie przesunal poniewaz rozpoczelam ostatni semestr studiow i jest troche stresu? tylko czemu nic mnie nie bolalo przed okresem ani teraz? prosze o szybka odpowiedz i z gory dziekuje

Gość zmartwiona88
hej dzisiaj jest koniec drugiego dnia a ja prawie wogole nie mam juz krwawinia, co ze mna jest?

Gość uuuuuuuuuuuuuuubueueeeeeeeeeee
A obserwujesz swój cykl? Znaczy czy obserwujesz kiedy masz owulacje? Bo to akurat ona "rozsądza" o tym kiedy masz dostać okres. A tym że cię akurat nic nie boli to się nie przejmuj bo czasami tak jest. Kwestia np trochę mniejszego poziomu hormonów w danym cyklu.

zmarwtwiona ..w ogóle nie napisałaś(albo niedopatrzenie) jak się zabezpieczasz i czy w ogóle się zabezpieczasz.

zawsze zabezpieczam sie z partnerem (prezerwatywa), ale od ostatniej misiaczki dwa razy zdarzylo sie ze wspolzylismy bez zapezpieczenia (on nie doszedl we mnie)

wiesz co lepiej..z rób test...a potem gin ewentualnie...i zycze ci żebyś w ciąży nie była... mi tez coś się porobiło z okresem...mam nadzieje ,że to wpływ zmian jakie zaszły w moim trybie życia. jak zrobisz test to napisz jaki wynik ...i pamiętaj..bez gumki nie współżyj..to mega ryzykowne ..zwłaszcza przy nieregularnych okresach.

zrobilam test i wykazal ze nie jestem w ciazy, ale od tygodnia bola mnie piersi jak na okres;/ nie wiem co o tym myslec