Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona nie na dzis

jak to jest z tymi facetami

Polecane posty

Gość ona nie na dzis

podoba mi sie pewien facet, mam wrazenie ze ja jemu też tylko ech......... kompletnie nie umiem odczytac jego intencji:(. powiedzcie mi dziewczyny jak zachowuje sie taki "zauroczony facet". Dzis np. mielismy krotkie spotkanie na schodach ot niby nic ale jakos tak "utknelismy" na tych nieszczesnych schodach i mialam wrazenie ze o chce mi cos powiedziec o cos zapytac ... Czy takie rzeczy kobieta wyczuwa , czy w takich sytuacjach damska intuicja sie sprawdza?

Gość sprawdza sie na bank

Gość kurza stopa 2
ech mam tak samo. tylko ze ja sama nigdy nie podejde pierwsza i nie zaczne nawet glupiej rozmowy bo skad mma wiedziec ze on czuje to samo co ja:(

znam to uczucie.I tez sie zastanawiam czy taka chemia miedzy dwojgiem ludiz jest jedno czy dwustronna?

Gość sluchawka krotka
A jak jest z tą chemia o ktorej ktos wyzej napisal. Czy jesli ja odczuwam chemie do faceta to on ja tez czuje?

Gość brzydki facet z jajami
tak jeśli puścisz bąka, albo się spocisz z wrażenia to chemia dotknie was oboje :classic_cool:

Gość adziaszka
oczywiscie ze wtedy dziala intuicja ! a poza tym to widac na pierwszy rzut oka jak na ciebie patrzy jak sie do ciebie zwraca