Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam po co żyć

Rozstanie po 8 latach. Umieram...

Polecane posty

Gość Nie mam po co żyć...
Łatwo pisać, radzić.... a w moim sercu taki niewyobrażalnie wielki ból i smutek :((

Gość pasikonik ona...
miej w dupie smutek. Onma obowiazek placic alimenty.

Będzie płacił i będzie odwiedzał dziecko, tak mówi.... Mi nie chodzi o pieniądze... :( Dlaczego to jest takie trudne i dlaczego tak mocno boli??

Gość Qtachos
Jeżeli tak strasznie cyrkuje to, albo nie jest gotowy na dziecko, albo w chvja leci z Tobą. Jest wiele kobiet, które są samotnymi matkami i jakoś nie narzekają (Sam znam parę). Prawda jest taka, że jeżeli on "postanowił" się rozstać, to tak zrobi i nic tego nie zmieni, a Twoje starania tylko pogorszą Twój stan. Bądź egoistką, pomyśl o sobie i dziecku (któremu Twój aktualny stan niewątpliwie szkodzi) i olej chvja.

Palant. I nikt więcej. Wybacz autorko, pewnie go kochasz i bolą Cię te słowa w jego kierunku , ale taka jest prawda. Musisz sobie uświadomić, jak pięknie on zagrał. Ma romans, kochankę/inną "dziewczynę"-czy jakkolwiek to nazwać. Ty zaszłaś w ciążę- musiał powiedzieć Ci o "tej drugiej", z którą chce teraz być, więc postąpił cwanie i przebiegle- zaczął znowu robić Ci pretensje o te pieprzone sms-y,które były dawno temu i już Wam się przecież układało. To był pretekst, by odwrócić kota ogonem i zwalić winę na Ciebie. Te jego wymyślanie, że on jeszcze kocha "trochę", że "narazie" powinniście mieszkać osobno, że on jako ZAJEBISTY FACET I OJCIEC będzie Wam łaskawie łożył pieniądze-wszystko to jego gra. Postapił podle,próbując wpędzić Cię w poczucie winy. Stchórzył i zdradził. Zdradził emocjonalnie, fizycznie, stchórzył- z uwagi na Twoją ciążę. Pytasz, czy związek ten ma jeszcze szansę... kiedyś? A naprawdę chciałabyś, żeby miał? Czy osoba, która kocha zdradza? Czy wpędza drugą osobe w poczucie winy??? Każe się wyprowadzać ciężarnej kobiecie????? To jest w tym wszystkim naprawdę podłe. Że chciał dziecka, przy okazji robiąc sobie skoki w bok. Dbaj o siebie, tylko dziecko Ci zostało. O nim nie powinnaś już nawet myśleć. To znaczy jako o Twoim mężczyźnie. Twój on już nie jest i lepiej żeby nie był. Ten związek nie ma szans. Z resztą nie ma już przecież WAS. Dobrze, że będzie dawał kase na dziecko, że będzie Cię wspierał swoją obecnością w życiu dziecka. Straszne to przykre. Ale Ty myśl teraz o dziecku, dbaj o siebie. Ściskam Cię i wierzę, że Ci się jeszcze ułoży.

On mi się sam nie przyznał.... ja zobaczyłam te smsy... mówi, że mnie nie zdradził. Nic więcej nie wiem, mam nadzieję, że dzisiaj z Nim pogadam i mi to wszystko wyjaśni. Powoli dociera do mnie cała ta sytuacja, ciężko mi jest.... :(

Ale te sms-sy chyba mówią same za siebie, prawda? Porozmawiaj z nim, tylko czy warto narażać się na ten stres/złość/płacz w tej sytuacji ? Dziecko wszystko czuje, wie, czy mama i tata cieszą się z jego istnienia czy kłócą/nie kochają się. Daj temu dziecku dobrze się rozwijać. Nie serwuj mu Twojej huśtawki nastrojów. Jak wróci zabierz wszystko i wyprowadź się, na odchodne powiedz tylko, że wiesz o sms-ach, o tej drugiej. I nie czekaj na jego wyjaśnienia. W imię czego masz to robić? Przecież on Cie nie chce, zostawił Cię w najmniej odpowiednim momencie (oczywiście na to nie ma odpowiednich momentów, ale w tej sytuacji-ciąża- to już w ogóle podłe). Nie poniżaj się. Powinien Cię na rękach nosić, a nie rozstawać się z Tobą. Przecież on też chciał tego dziecka, tej Twojej ciąży. Dlaczego więc potraktował Cię jak śmiecia? Bo jest ta druga..

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.