Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polkaaaaa

przespalam sie z moim byłym mężem - co teraz, jak zyc??dac szanse

Polecane posty

Gość matka polkaaaaa

jestem 2 lata po rozwodzie. Mamy córke w wieku 10 lat. Typowa zdrada - miał romans jakas panną z biura w kótrym pracuje. Dowiedzialm sie o zdradzie. Mowił ze to tylko jeden raz - pomyłka. Nie wybaczyłam mu tego ale z względu na nasze dziecko mamy poprawne stosunki. Wzielsmy rozwód. Wyprowadzil sie na mieszkanie 2 ulice dalje,. Ma dobry kontakt z córką, nie utrudniam mu go. Czesto zabiera ja do siebie, razem spedzajo czas, cos pichcą i wlasnie byłam ja odebrac i zaprosili mnie na kolacje . Nie chcialam wejsc ale córka nalegala bo sama zrobila zapiekanke. Błagala....zgodzilam sie. Bylo wino film w tv i mala zasnela. Moj byly zanios ja do swojej sypiali a my dalej siedzielismy przy winie i gadalismy ..i stalo sie pocaluek za pocalunkiem.....co teraz spalam z nim...JAK MAM SPOJRZEC SOBIE W OCZY????? moje zycie kolejny raz wywrucone do góy nogami!!

Gość Bronek z Jelonek
przespałaś się i co??? chcesz znowu w to gówno wchodzić, jak było miło to fajnie, przestań o nim myśleć, zdradził cię!

Gość Sródka Smródka
a jak się dowiedziałaś o romansie, zawsze mnie to zastanawia??? napisz plis

Gość zalosna jestes.
uciekaj gdzie pieprz rosnie!!!!

Gość Jełop :)
może cię zapłodnił?

Gość komornik tylko gdy
brać ślub !!!! buahahaha

Gość matka polkaaaaa
mieli wyjazd sluzbowy...po tym wyjezdzie ciogle ktos wydzanial....albo smsy mu wysyłam...jak sie dowiedzialm kim ona jest to skojarzylam ze byłam kiedys na zakupach i gdzy mierzyłam sukienke to te babsko mi doradzalo ze jak fajnie w niej wygladam....moze mnie wtedy sledzila ...tak sie teraz zastanawiam cZy to byl przypadek wtedy

Gość matka polkaaaaa
kuzwa co przespalam sie z nim i tyle ....potem zebralam swoje rzeczy łachy i wyszlam a mala zostal na nocu niego a rano odwiozl ja do szkoły....nie widzialm sie z nim od tego czasu!

Gość matka polkaaaaa
nie mogę przestać o nim myśleć, tęsknię za nim, jak miałam w sobie szyjkę butelki po winie to przypomniały mi się stare dobre czasy

Gość matka polkaaaaa
no nie musi ale za kgo on mnie ma????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 mysli ze co jak bedzie chial to sie przespi z mno ajak nie bedzie mial ochoty to mnie oleje i inn panna znajdzie?????

no ok, ale co nic nie gadalas z nim po fakcie?? czy tylko naciagnelas ponczochy i wiora?? no bo chyba cos gadaliscie czy nic zupelnie?? nie dzwonil do ciebie czy cos??

Gość matka polkaaaaa
spadaj podszywie!!!!!!

Gość matka polkaaaaa
nastepnego dnia wyslal smsa ze mala jest w szkole i jak nie bede miec czasu popoludniu ja odberac to on to zrobi. Z regulu rankiem czasem spotykamy sie w osoedlowym sklepiku po bułki ale od 3 dni go nie spotkalam ani razu

Gość miałam podobnie z moim bylym
zeszliśmy się i do teraz jestesmy razem, a za pol roku slub :)

Gość Jola Kutowicz
nie pozwól aby "korzystał" z ciebie, choć razem nie jesteście, to byłoby dla niego wygodne, albo oboje chcecie budować związek od nowa i to czasem się udaje albo zapomnij o tym, powiedz mu, że to nie powinno było się zdarzyć i pilnuj się na przyszłość

Gość matka polkaaaaa
właśnie dzwonił a ja jadłam kopytka i nie odebrałam bo miałam kluchę w buzi

Gość matka polkaaaaa
podszyw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11spadaj

o matko... korzystal!! wezcie... powoli... a ja sie autorki zapytam... a tobie jak bylo? pomijajac fakt, ze nie mozesz sobie spojrzec w oczy?? to ogolnie jak bylo?

Gość matka polkaaaaa
jak zawsze ogniscie....chwila zapomnienia i totalny odjazd a teraz wyrzuty zostaly.... mala sei mni pyta kiedy moze taty zaproscic na kolacje bo ja bylam u niego....co robic???

Gość może tak porozmawiać..
autorko jesteś...

Gość może z tą kolacją
to mąż ukartował bo chce znów być z Tobą?

Gość nie Ty pierwsza i nie ostatnia
miałaś chwilę słabości. może on to ukartował: kolacja itp.?