Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM NIE WIEMmm

Skype w komórce-jakie modele telefonów mają tą funkcję?

Polecane posty

Gość NIE WIEM NIE WIEMmm

i co to jest ten cały system android? ktoś mi rozjaśni w głowie? please :)

to chyba tez zalezy od operatura??? ja mam w noki e63... i nie mam pojecia co to ten android :O ciemna z mnie masa w te klocki

Gość android to
system operacyjny dla komorek firmy google. nokia go nie stosuje. mialem z nim troche doczynienia i nie przypadl mi do gustu. skype na komorki nie szukalem i nie wiem. pomysl z nim wydaje sie bez sensu.

Gość eiemee
iphone - polecam swietny telefon

Gość NIE WIEM NIE WIEMmm
dzięki za wyjaśnienia :-) potrzebuję skypa w telefonie, bo muszę się kontaktować z osobami z za graniczy,a aktualnie nie mam do dyspozycji komputera. dlaczego uważasz że skype w telefonie jest bez sensu? przecież jest bezpłatny, czy nie?

Gość bo transfer danych
jest platny i nieplynnie dziala na komorce np gdy zmienia sie przekaznik to na chwile staje. w tej chwili uzywam komorki

Gość NIE WIEM NIE WIEMmm
eeee to kicha straszna dziękuję jeszcze raz porady :)

Gość dzifny
ale potrzebujesz do rozmow glosowych? bo jesli tylko do pisania to nimbuzzem sie mozesz polaczyc do skypea, a nimbuzz masz na wszystkie mobilne (windows, android, symbian, java) i praktycznie na kazdym telefonie uruchomisz a android to system operacyjny google po prostu, masz go m.in. na niektorych telefonach wlasnie

Gość dzifny
i symbian i windows mobile tez przeciez a placisz ewentualnie za transfer danych tylko, chyba ze laczysz sie przez wifi wlasnie jesli masz w telefonie

Gość Marcin - 84
Co do androida: http://xrl.us/NowyAndroid wchodzi właśnie, więc się do końca okaże jak to z nim i skype'm będzie, ale raczej będzie tam skype. Android to system, powiedzmy że tak jak Windows, czy Linuks :) Tylko na "komórki".