Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhh

czy wszystkie kobiety takie sa?

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhh

Moj 64 letni ojciec, rozchorowal sie z dnia na dzien. Dzisiaj jezdzilem z nim po lekarzach. Nie wyglada to dobrze, cos jest nie tak z watroba i jelitem grubym, na dodatek ojciec cala noc kaszle tak ze nie moze spac. Pol dnia spedzilem z rodzicami, zgrywalem twardego, mowilem "bedzie dobrze, to na pewno nic strasznego". Po prostu robilem dobra mine do zlej gry. Ten ciezar spadl na mnie nie wiadomo kiedy i skad, kompletnie nie bylem na to gotowy. Potem wrocilem do domu gdzie mieszkam ze swoja kobieta. Mialem nadzieje na to, ze znajac ta sytuacje i wiedzac jak ciezka jest ona dla mnie i jak wykancza mnie nerwowo, moja kobieta zrobi wszystko zeby mnie wesprzec, byc ze mna, pocieszyc. W zamian za to uslyszalem zebym "nie biadolil" i "zachowywal sie jak mezczyzna". Dalem jej do zrozumienia, ze dobrze by mi zrobil orgazm w jakiejkolwiek postaci (bo na seks ona jak zawsze nie ma ochoty, robimy to moze raz w miesiacu). Powiedziala "wiem, to oczywiste", po czym polozyla sie spac bez slowa. Wtedy nie wytrzymalem i zaczalem sie dopytywac jak ona moze byc tak zimna w takiej sytuacji. Skonczylo sie oczywiscie awantura. Ze mna jest cos nie tak, czy z nia? Czy to jest normalne u kobiet? Czy faktycznie ja sie zachowuje jak "niefacet" bo mialem nadzieje, ze gdzie jak gdzie, ale w ramionach kobiety z ktora chce spedzic cale zycie (ona podobno ze mna tez), moge wyrzucic swoje bule i leki i liczyc na zrozumienie?

Gość kololowaaa
Coralick dobre pytanie :D

Gość dyuiokj
opuść taką babe

Gość Kolega oczekiwał wsparcia
w trudnej dla niego sytuacji i go nie dostał. Baby takie są.

Gość ehhhhhhhhh
chcialem zapomniec o tej sytuacji, a w jaki sposob to juz mi obojetne. Po prostu poczuc sie lepiej, poczuc ze ona jest przy mnie, ze mna i zawsze bedzie mnie wspierala. Wypada w takim razie chyba sie napic, bo to zawsze moge zrobic sam.

no skoro sie chciales podniesc na duchu, to moze mogles zone zabrac na romantyczny spacer... przed dupczonkiem??

Gość alleluja alleluja
po pierwsze-poczekaj az learz powie cos konkretnego a nie zalamujesz sie juz. po drugie-moze ona nie jest nauczona takiego wspolczucia? Zycie jest ciezkie ( z a z kobieta to w ogole:p). Im szybcej to sobie uswiadomisz-tym lepiej.

Gość pseudonimu nie ma, o!
Glupia jakas ona jest.

Ale ta dziewczyna ogólnie jakaś dziwna. Raz w miesiącu?!?!? Ja bym nie wytrzymała :) Ja staram się zawsze wspierać mojego męża, czy to błaha sprawa czy poważna. Tak samo On mnie. Tak właśnie być powinno. A Ty może zawczasu się zastanów czy oby na pewno z takim "lodem" chcesz spędzić resztę życia.. Pozdrawiam :)

Dla mnie sex to nie jest forma wparcia w tej sytuacji... Owszem, powinna Cię wysłuchać i "pogłaskać po główce" Dla mnie chory Teść byłby... bardzo kiepskim powodem do sexu a swoją drogą raz w miesiącu??? współczuję

Gość kobiety są przewrotne
Ja tez tak miałem. Z tą różnicą, że gdy byłem chory i np chciałem grypę wyleżeć to miałem awanturę bo nic w domu nie robię, bo jestem mięczak i takie tam. Kobiety chcą abyśmy byli dobrzy , czuli a jak taki jesteś i okażesz serce drugiej osobie to mówią , że jesteś mięczakiem a nie mężczyzną. Może Twoja żona ma rację. Powinieneś być mężczyzną i naszczelać jej po ryju za to że jest taka wredna.