Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska z brzuszkiem

pomocy -brzuchata

Polecane posty

zapewne i ten temat już jest ale jednak postanawiam podzielić się swoim doświadczeniem jak wiadomo na nas kobietach ciąży obowiązek dostosowania się do norm aby podobać się facetom , może przejdę do sedna mam problem z brzuchem po urodzeniu dziecka został mi sterczący brzuch wiecznie wzdęty wiele robiłam siłownia pasy kremy diety - gdzieś popełniam błąd tylko gdzie nie chce jeść jak ptaszek bo mimo ze wiele schudłam po ciąży brzuch jest nadmienię możne ze warze około 53kg nawet jak spadła ta waga do 51 brzuch był i nie przesadzam brzuch naprawdę jest duży z tłuszczem na nim .......:( :( :(

Gość mbgvc
hul-hop daje świetne efekty, tylko trzeba być wytrwałą

to od dziś zaczynam krecik napisz ile tak muszę i jak często wiem każdy organizm jest inny ale...

Gość mbgvc
pół godziny dziennie, np oglądając tv. Zmierz się w pasie, już po miesiącu będą efekty

do może do Sylwestra brzuch opadnie w 50 % - marzenia

Gość mbgvc
az tak szbko ie chyba nie da. Ubywa 4cm miesięcznie, chyba że będziesz kręcić 2 godz. dziennie, to napewno efekt byłby lepszy, ale czy dasz radę?

Gość hahahahahahahahhaaaaaaa.
mamuska ,czy ty wiesz ,ze istnieje cos takiego jak przecinki i kropki:o

hahahahahahahaahaha, tak wiem . Szczęśliwy?

do hahahaha to nie nazywa się przecinki, kropki, tylko znaki interpunkcyjne.

spadaj, tepy, chuju !

widzę podszywa ale co tam , kos ma zły dzień i swoje frustracje wyrzuca na topiku, niestety często jest tak, ze w życiu codziennym za wiele nie maja do powiedzenia. Ubliżać możesz mi, nie mojemu dziecku co ono jest winne radze wybrać dobrego terapeutę.

wiesz co nie chodziło mi o to, aby ktoś mi ubliżał jak podzielę się swoim problemem, myślę ze najlepiej będzie jak przestane odpowiadać na nie miłe docinki... tym samym życzę miłego dnia zakompleksionym, docinającym, aroganckim bywalcom topika

powyżej to nie ja

Gość kevin 321
ja mam kobiete której zrobi sie ostatnio brzuszek ( nie ciąża) nie robie tragedii, kocham ja i tyle w tym temacie

Gość _Odpowiedź_
Brzuch można zmniejszyć poprzez pielęgnację skóry (olejki ujędrniające skórę, kremy na rozstępy - jeśli te szpecą Twój brzuch), plus jeśli faktycznie tłuszczyk i/lub słabe mięśnie - to ćwiczenia na brzuch (callanetics polecam, lub tzw 6tkę weidera). I żadna dieta, bo im bardziej ograniczasz jedzenie - tym organizm więcej odkłada zapasów właśnie w postaci tłuszczu (tzw. efekt jojo, który bierze się z próby zbyt szybkiej poprawy sylwetki, gdzie przegładzanie się organizm traktuje jako okres wojny - i odkłada zapasy na 'czarną godzinę'). Z innej strony - może po prostu taką masz figurę i powinnaś wpierw zaakceptować siebie, bo stres jaki przeżywasz obecnie z powodu figury też przyczynia się do takich efektów? A może kwestia hormonów? Sprawdzałaś ich poziom?

dziękuje za odpowiedz :), przed ciążą był naprawdę świetny, może to i ten stres, biorę już wszystko pod uwagę

jeśli autorka twierdzi że chodziła na siłownię to 6-tka weidera jej nie pomoże (może wyrzeźbić mięśnie ale będą one zakryte pod tłuszczem) by pozbyć się tłuszczu ogranicz np. napoje gazowane, pij dużo wody mineralnej zieloną herbatę, jedz warzywa i białe mięso i trening cardio -dużo ruchu by spalić tłuszcz najlepiej bieganie, aerobik typu fat burning rower rolki itp.

Gość _Odpowiedź_
W ramach callanetics'u byly ćwiczenia ogólnorozwojowe, na wzmocnienie pleców i właśnie brzucha - i tłuszczyk ładnie się spalał. Po miesiącu ćwiczeń (1xtydź po godzinę ćwiczeń) było widać zadowalające efekty. Tylko u mnie więcej tłuszczyku było na udach i pośladkach. Wyszczuplalam po tym. A na stres + ładną sylwetkę - joga podobno pomaga :)