Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulek1989

okropny ból ucha

Polecane posty

Gość kasiulek1989

Witam! dzisiaj w nocy obudził mnie straszny ból ucha. Czytałam na tym forum że działają krople otinum, no to wysłałam męża do apteki i one są na receptę. Laryngolog może mnie przyjąć prywatnie dopiero za tydzień. Znacie jakieś domowe sposoby? Bo zaraz oszaleję...

idź do lekarza rodzinnego, pewnie masz zapalenie ucha środkowego, dostaniesz antybiotyk

Gość jak do laryngologa
?? przeciez to specjalista, czyli co? bylas u normalnego ktory musial dac ci skiewrowanie ale nie podal zadnego leku? przeciez to moze byc zapalenie ucha a to sie leczy antybiotykiem bez laryngologa :O

Gość power tiger
współczuję :-/... z uszami nie ma żartów...to bardzo źle, że laryngolog może Cie przyjąc dopiero za tydzień...hmmm...kiedy mnie tak bolało, po prostu pojechałam do spzitala i powiedziałam, że to nagły ból...musieli mnie przyjąć...okazało się, że mam czyraka w uchu...ból nie do wytrzymania...dostałam antybiotyki i przeciwbóle na receptę (ketonal forte)...plus kropelki....

Gość jak bedziesz miec zapalenie
ucha srodkowego i nie wybijesz sobie zebow gryzac sciany z bolu to zmienisz zdanie i moze bedziesz wiedziec o czym w ogole mowisz.

Gość max widac ze uposledzenie
nie wzielo sie u ciebie z urodzenia tylko przez takie zayebiste 'wyczyny' jak picie wody utlenionej, ale oszczedz sobie tego wstydu, pij co tam chcesz nawet denaturat i zapijaj to swiezym mocznikiem tylko nie namawiaj innych do takich glupot :O

Gość JakubiakK
Jeśli chodzi o leki bez recepty to polecam Ci Gardan https://adamed.expert/product/gardan/ . Na pewno uśmierzy Twój ból przed wizytą u lekarza. Gardan jest najsilniejszym lekiem przeciwbólowym dostępnym bez recepty, więc uważaj z dawkowaniem, zapoznaj się z ulotką.