Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabka___

Tabletki anty.

Polecane posty

Gość Sabka___

Chcę zacząć brać tabletki (znowu, bo przerwałam ok 3 lat temu) Ginekolog przepisał mi Midianę. Jakie macie zdanie? Moja koleżanka bierze i sobie chwali, ale ja wolę zapytać.

Gość Luka342
Biorę je i mogę polecić. Organizm sie dostosuje i jest bardzo dobrze ^^ Cera ładna, nie tyję, libido w normie :P

Kazdy organizm reaguje inaczej. Ale z tego co piszą dziewczyny, to Midiana w większości przypadków powoduje plamienia, które jednak mijają po pierwszym opakowaniu, więc na to możesz być przygotowana. Mnie również bolały piersi i miałam mdłości w pierwszych tygodniach przyjmowania. Ale wszystko przeszło. Dziś zaczynam 4te opakowanie i nie mam się do czego przyczepić. Czuję się dobrze. I jestem bardzo zadowolona, bo to moje 5te z kolei tabletki i dopiero teraz jest ok.

A powiedzcie dziewczyny, czy wiecie cos o dzialaniu Midiany, ale tabletki "po"? Slyszalam kilka pozytywnych opinii, nie wiem jak dzialaja inne tego typu. Ale podobno skutki uboczne zawsze sa jakies po wzieciu takiej tabletki.

Gość Li8
Co w ogole sadzicie o cenach anykoncepcji hormonalnej w Polsce? Tej regularnej i awaryjnej?

Gość niebieskieokulary
Jest drogo dosyc, zalezy jeszcze jaki tabletki sie przyjmuje, bo ceny wahają się od kilkunastu do 6o złotych. Co do tabletek awaryjnych, czyli 72 h po, ja zapłaciłam za Escapelle około 60 zł. Problem tylko czasem, zeby je mieć wypisane i potem kupić, bo niektórzy niesłusznie uważają to za zło i metodę wczesnoporonną, co mija się z prawdą, wystarczy poczytać wpadka.pl. Tam tez sa adresy lekarzy i aptek którzy nie będą robic problemu z ich wydaniem.