Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Próbująca...

Brak orgazmu a słabe krążenie

Polecane posty

Gość Próbująca...

To wątek dla kobiet, które nie mają orgazmu lub mają z nim jakieś problemy. Poniżej moja historia, może Was urzeknie ;) Niestety należę do tych biednych kobiet, które mimo czerpania rozkoszy z seksu nie dochodzą. Pojawiało mi się w głowie co jakiś czas skojarzenie, że może to przez moje krążenie - często mam zimne dłonie, stopy - ale wszyscy moi bliscy wyśmiewali mój problem słabego krążenia (od tego nikt nie umarł, nie rób z siebie hrabianki, biegaj). Dlatego nic z tym nie robiłam. Jednak wczoraj podczas rozmowy z kolegą, dowiedziałam się, że "nawet zajebista dziewczyna bez orgazmu jest dla faceta mniej atrakcyjna niż kobieta po porodzie z małym murzynkiem na rękach". Zdenerwowałam się, poryczałam, a kiedy się denerwuję mój organizm się wychładza... I dzięki temu pomyślałam, że przecież to cholerne krążenie musi mieć związek z moimi orgazmami. Przeszukałam internet i okazało się, że jeden z najlepszych polskich seksuologów też ma taką teorię. Dlatego już od dzisiaj jadę na lekach na słabe krążenie i zobaczymy, może w końcu się uda.

Gość Próbująca...
Nikt nie ma takiego problemu? Szczęściary...

Gość ach ten orgazm!
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, urodę, normalny wygląd, cudowny orgazm, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod ww. linkiem 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 Poza tym znajdź w necie "Fizjologia i filozofia seksu" , postudiuj, zastosuj👄🌼

Gość ach ten orgazm!
cd. słabe krążenie krwi może być przyczyną braku erekcji łechtaczki(odpowiednik żołądzi penisa) a to jest niezbędne do wyzwolenia ejakulacji/orgazmu u mężczyzny lub orgazmu/lubricatio u kobiety. Nie lekceważ tego, gdyż słabe krążenie krwi może być przyczyną martwicy tkanek. Często to się zdarza mężczyznom niedbającym o zdrowie(alkohol, papierosy, hipokinezja, stres), a kończy się amputacją kończyn.

Gość jkjhefhj4878734
ja mam bardzo slabe krązenie , dopiero od niedawna uprawiam seks , czerpie przyjemnosc , neistety orgazmu tez nie mam. nigdy nie pomyslalabym , zeby to moglo miec zwiazek z krazeniem? do jakiego lekarza mozna sie zglosic z takim rpoblemem?

Gość Próbująca...
Dziękuję za odpowiedź. Punkty od 1-3 i 5 realizuję stale, np. regularny jogging, ale nie wpływa to długofalowo na mój krwiobieg. Punkt 4 zachwiał mi się wczoraj po tej rozmowie z kolegą. W każdym razie właśnie ładuje mi się filmik, obejrzę uważnie :)

Gość ach ten orgazm!
"Bez pracy nie ma kołaczy", zatem potrenuj dildem aż nauczysz się orgazmu. Notabene, kobieta dopiero po 50 zbliżeniach poznaje smak orgazmu. Ty możesz to przyspieszyć masturbacją.

Gość Próbująca...
Możesz się udać do endokrynologa w celu sprawdzenia, czy wynika to z problemów z hormonami, do ginekologa, seksuologa... Możesz też zacząć od zwykłego rodzinnego, ale mój mnie wyśmiał (nie wspomniałam mu o orgazmie). Jeśli chodzi o ten 5. punkt to pewnie nie stosuję się aż tak dobrze jak powinnam, popracuję głównie nad nim. Podczas pieszczot moje okolice intymne wydają się być idealnie ukrwione (wnioskuję po kolorze, po tym jakie są w dotyku, napuchnięciu), faktem jest jednak że dłonie i stopy przeważnie pozostają chłodne. Mam nawet skurcze macicy, wszystko co powinnam mieć według podręczników medycznych, ale wiem, że powinno być coś więcej. Tak jakby orgazm się wygaszał tuż przed tym jak ma wystąpić.

Gość ach ten orgazm!
Próbująca... Czytam Cię jak modlitwę, dziękuję za te wszystkie wskazówki. Ten film od Ciebie ( http://video.google.com/videoplay?docid=61690 50139483021263 ) jest rewelacyjny! Niby oczywiste rzeczy, ale takie które na co dzień ignorujemy. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Dzięki za tę "modlitwę". No, takiego komplementu dawno od kobiety nie słyszałem. Myślę, że dalibyśmy se radę i w tej materii. Szkoda, że nie jestem kobietą, bo zwraczasz się głównie do nich.👄

Gość Próbująca...
Zaskoczyłeś mnie! Miło wiedzieć, że istnieją mężczyźni, którzy potrafią zrozumieć kobiety :)

Gość felczer
cyt. zeby to moglo miec zwiazek z krazeniem? do jakiego lekarza mozna sie zglosic z takim rpoblemem? odp.: Idź do lek. pierwszego kontaktu, on dopiero skieruje do specjalisty, no chyba, że pójdziesz bezpośrednio prywatnie.

Gość nie wiem czy krazenie ma
zwiazek z orgazmem. Ja choruje na pewna chorobe zwiazana ze oslabieniem krazenia i mam normalne orgazmy

Gość Próbująca...
Mam nadzieję, że jednak ma związek. Bo jeśli nie to jest przyczyną, to co? Nie mam traumy, nie wstydzę się swojego ciała, nie mam niczego nie na miejscu... Oby prof. Lew-Starowicz miał rację.

Gość Próbująca...
Ten link to nie ode mnie

Gość aleeeeeee
ten link nie od Ciebie, ale to jesteś Ty? Gratuluję, nie masz się czego wstydzić, jesteś super laska.

Gość Czkawka blada
E tam, ja mam słabe krążenie, stopy i ręce mam lodowate, a orgazmów u mnie dostatek. Chociaż nie chcę wam mieszać, może to właściwy trop. Keep looking what's wrong.

Gość Próbująca...
Widzę, że topik zaśmiecony :( No ale cóż, i tak dam znać jeśli coś się zmieni.

Gość Vaniliova
Probujaca, temat jest swietny. proponuje kontynuowac i nie zrazac sie takimi smieciami. I moze zaczernij sie.Wtedy nikt sie pod ciebie nie podszyje. Mozliwe, ze Twoj brak orgazmow ma zwiazek ze slabym krazeniem. Ale przyczyna moze tez byc inna. Tak czy inaczej zadbaj o swoje krazenie i zobaczysz. I oczywiscie daj znac. A nie myslalas o pojsciu do seksuologa? Ja tez przeczytalam pewne cytaty jak modlitwe..

Zaczerniłam się i oczywiście będę tu zaglądać co jakiś czas. Szczerze mówiąc nie chciałam iść do seksuologa, bo przynajmniej pierwsze kilka (drogich) spotkań byłoby zwyczajnymi domysłami, czy aby na pewno nie mam traumy z dzieciństwa itd. Zamierzam iść do ginekologa w najbliższym czasie i postarać się o jakieś konkretne badania, z których coś mogłoby wyniknąć. Co do słabego krążenia, nadal jest słabe, syrop nie pomaga jakoś specjalnie (efekty mają być widoczne po ok. 3 tygodniach dopiero, a jeśli nie będą -> kardiolog). Wczoraj się sobą zajęłam, było mi wyśmienicie, ale mimo skurczów i wszystkich innych objawów orgazmu nie było. Tak jakby ta cała pozytywna energia kumulowała się w tułowiu, ale nie mogła się przedostać do reszty ciała. Chyba muszę się kochać w skarpetkach i rękawiczkach ;)

Statystyki porażają: co trzecia aktywna seksualnie kobieta nie przeżywa orgazmu. Co czwarta nie miała go nigdy. Anorgazmia to choroba, bardzo poważna choroba, dlatego warto o niej głośno mówić, by każda kobieta której doskwiera ta choroba nie czuła się sama i wiedziała że można się z tego wyleczyć! Polecam ten artykuł: http://kobieceprawdy.pl/article_uni/pikanteria/anorgazmia_-_gdy_seks_przestaje_cieszyc.html

Gość moriss45
na poprawę krążenia polecam rezonator biofotonowy, sam używałem na ból, ale żona stosowała na objawy menopauzy i libido oraz ilość przeżywanych orgazmów się podwoiły! spróbuj tego

Gość u Ciebie
czy u żony rezonator poprawił ilość orgazmów? Ile on kosztuje i gdzie go kupić?

Gość ja484
Tak to prawda. Ja tez mam slabe krazenie(zimne dlonie-to moj duzy problem). Tez nie moge osiagnac orgazmu przez sex. to jest na 100% prawda

Gość Dr Sznaps
Najlepszą metodą na anorgazmie, na którą niewątpliwie cierpisz jest masowanie łechtaczki kostkami lodu przez 10 minut rano i wieczorem.

Gość Aurelia . . .
cytat z vademecum zdrowia: Z ostatnich badań naukowych: impotencja jest reakcją obronną organizmu świadczącą o chorobie naczyń krwionośnych; ostrzega często przed zawałem i wylewem stwarzając alternatywę: wątpliwy seks i śmierć ew. kalectwo, albo życie z wątpliwym seksem i impotencja! Ani to, ani to nie jest rozwiązaniem! Implant ciała jamistego(odpowiedzialny za erekcję), ostatniej generacji, wszczepiony w prącie kosztuje >20tys. dolarów! a gdzie cena bólu, ryzyka, godności męskiej, nie mówiąc, że to >80tys.zł. lub 2 dobre samochody! Impotencja dotyczy też i kobiet, manifestuje się oziębłością płciową i brakiem orgazmu a po menopauzie często suchością pochwy. W myśl prawa biologicznego, że narząd nieużywany ulega atrofii (zanikowi) nie tylko tkankowej ale i funkcjonalnej, lub trening czyni mistrza bardzo wskazane, żeby mężczyźni podczas zabiegów higienicznych, wykorzystując śliskość mydła, masowali prącie(głównie żołądź, przy ściągniętym napletku) do niepełnego wzwodu, nie dopuszczając do ejakulacji. Po takim zabiegu, korzystne jest hartowanie, zwłaszcza jąder, chłodną i zimną wodą. Ma to m.in. pozytywny związek z ilością, jakością plemników i potencją seksualną, sprzyja zdrowiu prostaty, chroni nie tylko przed stulejką ale i przed groźnym załupkiem, mogącym dać nawet martwicę żołądzi..

Gość sGutr43aesseass
Kamagra dobra jest na kazdego faceta. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować http://www.doktorpotencja.pl/kamagra-100-mg.php DoktorPotencja.pl to najlepszy sklep z Kamagra

Witam.Moja żona prawdopodobnie ma słabe krążenie,ciągle jest jej zimno,zimne dłonie i stopy.Do tego dochodzi znikoma ochota na sex,powodem jak wnioskuję może być słabe ukrwienie narządów.Zrobiłem raz test,wieczorem wypiliśmy po lampce czerwonego wina,po kilkunastu minutach żona zrobiła się czerwona na twarzy i powiedziała,że jest jej gorąco,czyli wino zrobiło swoje,potem był sex i piękny orgazm żony.Problem jednak pozostaje,czy może to miec związek z tym słabym krążeniem i jak to leczyć?Bo przecież wina nie będziemy ciągle pić!