Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttt

Mama ma romans

Polecane posty

Gość tttttttttttt

Wiem od 2 lat ze mama pisze z dawnym ojca kolega sms. rok temu on przyjezdzal do nas ze niby na kawe do ojca a byla to tylko sciema bo chcial zobaczyc moja mame szok. Nie lubie tego goscia od samego poczatku.Ale ojcu tego nie moge powiedziec bo z mama mam za dobry kontakt nawet powiedziala mi ze jak mu powiem to duzo strace u niej, z ojcem prawie nie rozmawiam,nie mam z nim dobrego konaktu jak z mama. nie wiem teraz co robic, ale dreczy mnie ta mysl ze mama pisze z tym gosciem ;/

Gość tttttttttttt
Wydaje mi sie ze tego goscia, bo z ojcem sie nie dogaduja widze to,meczy sie z nim tylko ale nie chce odejsc ze wzgledu na nas tak mowi.

Gość bnbnb
Levviatan >>> do tej pory nie wiedziałam czemu tak się tutaj ciebie czepiają, teraz już wiem Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to milcz

Gość ewrewrwwerw
nie przepadam za leviatanem ale co on niby teraz złego powiedział? porypało cie?

Gość tttttttttttt
kto pomoze ?

Gość ewrewrwwerw
ile masz lat? a mozesz szczerze z mama pogadac? zapytac czy kocha twojego tate. czy jets z nim szczesliwa? co ja łaczy z tym gosciem? czy chce sie z tata rozwiesc? nie mozesz nią pogadac po prostu?

Gość bnbnb
podałaś sytuację, ale nie napisałaś co chcesz osiągnąć, ani jakie są relacje między rodzicami

Gość tttttttttttt
Mam 20 lat , no w sumie moge z nia o tym podagac ale ona unika tego tematu a ja sie zaraz wsiekam bo dla mnie jest to nie do pojecia. No i nie lubie tego goscia;/ a relacje miedzy rodzicami sa rozne ale i nie najlepsze bo ojciec truje tylko zycie calej rodzinie o wszystko sie czepia nic mu nie pasuje,no i ,,boi'' sie pracy najlepiej wogole by nie pracowal,dla niego wazniejszy jest samochod niz byt dla rodziny i dzieci nami sie wogole nie przejmuje mam tez sieostre o 5 lat mlodzsza ktora chodzi jeszcze do szkoly, ja od 2 listopada zaczynam staz.

Gość tttttttttttt
najchetniej wyprowadzilabym sie z tego domu, ale jeszcze z chlopakiem nas na mieszkanie nie stac ;/

tttttttttttt -> są 2 rozwiązania problemu. pierwsze jest proste ale niezwykle brutalne, prędzej czy później i tak do tego dojdzie, a mianowicie rozwód. drugie trudniejsze i o wiele mniej prawdopodobne to zmiana u ojca, jednak jeśli on sam tego nie zechce to to nie wyjdzie. Bo przyczyna tej sytuacji leży w ojcu nie matce. twoja matka szuka tego czego jej mąż nie daje stąd romans

Gość tttttttttttt
No wiem wlasnie bo ten gosc zarabia 2500zl. a moj ociec 1200 wiec to jest roznica, ale nie chodzi glownie o kase zeby nie bylo ze mam leci tylko na to ale ogolnie o relacje ojca do calej rodziny ;/wszytsko jest do bani

Gość bnbnb
tylko jak zmienić ojca nie mówiąc mu o powodach?

Gość tttttttttttt
heh no wlasnie a tym bardziej ojciec jest upary jak osioł ;/ i jemu cos mowic to jak mlotem o sciane

Gość bnbnb
może ojciec ma depresje, nerwice lub coś podobnego

bnbnb -> zrobić tak aby się domyślił o co chodzi a jeśli się nie domyśli to widać jemu nie zależy

Gość j7yjykuykukl
a ja widziałam moją matkę z innym facetem i nie wiem czy powiedzieć o tym tacie, powiedzielibyście?

Gość bnbnb
j7yjykuykukl lepiej pogadaj z matką, czemu i co zamierza z tym zrobić. A pewna jesteś że to co widziałaś to właśnie to?

Gość tttttttttttt
Moim zdaniem ociec to jeszcze nie dorusł do swojego wieku czasami zachowuje sie jak by mial 10 lat powaga ;/załamka a ma 42

Gość bnbnb
autorko powiedz mamie że musi z tobą o tym porozmawiać, wymaga od ciebie milczenia, więc jakieś wyjaśnienia ci się należą

Gość gdyby to sie stalo w biurze
zapytaj sie mamy ktory z nich jej lepiej robi! sprawa wyjasniona!

Gość tttttttttttt
Próbowałam ale ona unika tego tematu ja ognia i mowi ze przesadzam i zebym dała jej spokoj

Gość tam byłam
spytaj na uczuciowym, tam 'zawsze szczery' urzęduje, jak ma dobry dzien to ci doradzi