Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmyslowa Wikki24

Ile zdrad rocznie jestescie w stanie zaakceptowac u parntera?

Polecane posty

Gość Zmyslowa Wikki24

Jestem z chlopakiem i czasami mamy ochote na skok w bok. Ale nie chcemy aby ta druga strona poczyla sie dotknieta. Wiec sie umawaimy ile taki "zdrad" maksymalnie w roku mozemy wykorzystac i juz :-) Aktualnie jest to 4 Dla czesci osob moze to wydac sie dziwne ale leprzy taki zwiazek niz aby sie okazalo ze ma np: od paru lat inna rodzine na boku

Gość tandetna jestes i tyle
0. jak mozna byc z kims i dupczyc sie z innym/inna. dla mnie taki zwiazek jest chory, oboje macie nie tak coś. zdrady sie nie wybacza.

Gość stolcowa
proponuję tyle zdrad ile razy stawiacie kloca na kiblu, a jak sraczka no to 1 więcej

domowa zona bardzo ładne zdjęcia. :) widać ze same zadbane kobietki jestescie :)

Gość cdhgjgfdsfgh
Zdesderowana :D 🖐️ co do pytania nawet nie bawilabym sie w zwiazek jakbym miala przepuszczac polowe miasta i przyjezdnych przez lozko (wiedzac, ze druga polowa przewija sie przez uda 'mojego' faceta)

Gość Zmyslowa Wikki24
Nie "polowe miasta" glupia locho ale 4 max w roku :-O Pisalam ze nie zrozumiesz bo pewnie twoj facet rznie inne na boku a ty pewnie nie wiem

kobieta i taka głupia, a skad wiesz ze on nie utrzymuje kontaktu z tamtymi? zachowujecie sie jak zwierzeta w rui, nie wazne co byle jakis ci przepchał. tak samo twoj facet, byle wsadzic w inna dziure. raczej przyszlosci dlugiej nie wroze temu waszemu ukladowi, bo zwiazkiem sie tego nie da nazwac.

zastanawiam sie tylko jak ta druga strona sie poczuje,jak okaze sie,ze on juz mial 4 ,a ty nic...dno,co nie? albo mamy styczen,a o juz wykorzystal wszystkie 4 zdrady-tez malo przyjemna wiadomosc jak chcesz go calowac po tym jak lizal inna,to smacznego:)

wlasnie dobre podsumowanie te wyzej :)on wsadzał innej, nie wiadomo jakiej a potem ty bedziesz mu loda robic, az sie zygac chce. jestescie na najlepszej drodze do zlapania jakiegos syfa

Gość Zmyslowa Wikki24
No niestety jestescie za bardzo tepe aby zrozumiec ze to co nas laczy jest swiete a na dodatek jestesmy zareczeni. Toz ze tego nierozumiecie mowi o tym jakie tepe suki z was. Ja jestem szczesliwa i to sie liczy glupie zazdrosne lochy

a co ja mam byc zazdrosna?o kolesia,ktory nie moze ptaka w gaciach utrzymac? widac slabo na niego dzialasz,skoro szuka wrazen poza wasza sypialnia:o

zazdrosna niby o co? ze masz faceta co nie moze sie doczekac zeby innej wsadzic? ze tylko czeka na okazje na zdrade, ze cie nie szanuje, i jestes dla niego dobra poki innej nie znajdzie bo wtedy zdrada? nie rozsmieszaj mnie! co to za zareczyny skoro dzis sie z toba zareczył a jutro bedzie pokał jakas.

Gość no ale by nie
dochodzilo do oszustw umowcie sie na czworokaciki. :D

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
hehehehe patologia w czystym wydaniu:P

Gość na co się nie zgodzą te głupie
małolaty, oby misiu nie uciekł.. zdradę wybacza, więc o czym tu mówić jak nawet przyzwolenie na to ma:(

A ja uważam, że skoro obydwie strony tego potrzebują i nikomu to nie przeszkadza, to nie ma w tym nic złego. I nie jest to zdrada w takiej sytuacji. Więc przestańcie szokować mnie ciemnogrodzką moralnością. Domowa - tak, zgadzam się, że wszystkie jesteście zadbane - zwłaszcza ta dziewoja z kokardą:D

A tam - seks jest bardzo ważny, ale nie najważniejszy. Są ludzie, którzy bez odmiany nie będą szczęśliwi i koniec. A suma summarum i tak chcą wrócić do tej jedynej, w której boku czują się najlepiej i z którą rozmawiają, a nie tylko bzykają się.

Gość Zmyslowa Wikki24
Ja dobieram wygladem. On tak samo. I nie uwazam ze to cos zlego

Gość mnbfyusdfghjkl
zauwazysz jak złapiasz jakiegos syfa

Gość jak ci przyniesie któryś z
kochanków raka szyjki macicy od poprzedniczki to może zmienisz zdanie :) Ponadto grzyby, adidasa, wszystkie choroby weneryczne. Miłego bzykania z różnymi różnistymi. Ale dla własnego zdrowia przebadaj się co pół roku :)

Gość mnbfyusdfghjkl
a jak w czasie takiej zdrady twoj "narzeczony"zrobi innej dziecko co wtedy? nie ma 100 procentowych metod antykoncepcyjnych czasem gumka zawiedzie ( a nie wiadomo na jaka trafi, moze na taką co chce złapac faceta na dziecko) co wtedy pytam? albo jak ty zaciążysz z innym? dalej sielanka ?

Gość eeerrryyykkkkka
czytałam nie wszystko ale powiem wam ,że za kilka lat mogą zjawić się matki z dorastającymi dziećmi twojego chłopaka,bo przeciez nigdy nie wiadomo