Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka.................

Mój mąz tylko siedzi przy komputerze

Polecane posty

nie przesadzaj mimiim. facet nie mysli pewnie w tych kategoriach a Ty ja dobijasz.

Gość Wielka niewiadoma
My mamy ten zmarnowany czas moglby poswiecic dziecku...

niekoniecznie jest nieszczęśliwy widać chce ciągłości swojego życia kawalerskiego: net und luz do tego żonka zadba żeby z głodu nie padł i brudem nie zarósł -> nie gotować -> nie prać -> nie prasować -> wpakować się na kolana & molestować: nie karać brakiem sexu, bo żonka przegra z redtube :(

no to wez jednego dnia kabel zasilajacy schowaj i powiedz-dzis zrobimy cos razem.najlepiej na weekend i wymysl jakis naprawde dobry wypad itd...zeby rozumial,ze mu zycie przecieka przez palce

Gość Aśka.................
dzieci nie mamy i nie planujemy jeszcze, na redtube itp to kiedyś chyba wchodził, ale teraz już raczej nie. A co do radykalnych rozwiązań to wątpie czy to dobry pomysł. Tzn nie mam pewności czy to coś da, a może jeszcze bardziej zepsuje. Za to myslałam nad jakimś wyjazdem w góry na 2-3 dni z jakąs koleżanką...oczywiście powiem mu to na pare godzin przed wyjazdem jak już nie będzie odwrotu.

Gość ale masz problemyyyyyyyyyyyyyy
dziewczyno, rusz mózgiem trochę. zadzwoń do niego i powiedz "kochanie, dzisiaj po pracy zabieram Cię do kina" i wyjdźcie z domu. w czym problem? piszesz tylko że on siedzi przed kompem a nie piszesz jak z tym walczysz. a co ma robić, siedzieć z Tobą przy herbatce? jeden lubi - drugi nie lubi.

Gość jak ktoś powiedział
jeśli masz dzieci masz przerąbane jeśli nei masz, to masz dobry powód by ich nie płodzić jeśli facet mimo nałogu pomaga Ci w domu to nie jest źle, jeśli nie pomaga...wyprowadź go razem z komputerem do teściowej jedyne co mi przychodzi do głowy: zamaist się kłócić sama znajdź sobie zajęcie, poczytaj, idź na aerobic, do znajomych....a on niech gnije przed kompem...jak zauważy że nie czekasz na sygnał by mu przynieść picie i kanapki to może coś do neigo dotrze

dokładnie odciąć gada :P od pożywienia w lodówce sałata i stary ser, Ty masz się żywić poza domem na oburzenie (z głodu) że: kobieta ma dbać o dom :P riposta: dom tworzy mąż (tutaj nieobecny) i zona a nie zombie

Za to myslałam nad jakimś wyjazdem w góry na 2-3 dni z jakąs koleżanką...oczywiście powiem mu to na pare godzin przed wyjazdem jak już nie będzie odwrotu." brawo! tylko nie zapomnij zabrac romantycznych filmow i paczki chusteczek

wow! a to się chłopina ucieszy cisza und niepokalany spokój :P żona przyjedzie jeszcze pozmywa stertę brudnych garów szał!

Gość zzsss
zapewne go nudzisz, gry sa bardzo fajne.zaproponuj raz na jakis czas wypad np.do kina,teatru ale nie zabieraj mu przyjemnosci.kazdy ma prawo robic to co lubi.

Gość mój autorko to samo
Tylko,że nie pracuje (niby jej na tym necie szuka). Cały dzień,dzień w dzień po obudzeniu siada na neta i siedzi na nim do 2,3 w nocy. Z przerwami na siku i jedzenie,mycie. Poza tym nie schodzi z niego. Próbowałam już wszystkiego, próśb,gróźb,nawet odeszłam na prawie rok,bielizny,planowania wspólnych wypadów (na wieść o których się krzywi jak diabli). Kiedy proszę o wspólny czas to słyszę "choć pooglądamy coś na necie":o No szlag by go. Zaczynam myśleć nad zepsuciem tego kurestwa ale pewnie kupiłby nowy komputer choć jestem coraz bliższa,żeby rzucić nim przez okno! Walczyć już przestałam bo 6 lat nic to nie dało i teraz też już nie da. Jest ewidentnie uzależniony ale kiedy wszyscy mu to mówią śmieje się z tego. Uważa,że internet jest mu potrzebny (gra na gitarze,jest muzykiem i w necie ma wielu takich kumpli). Jesteśmy razem,a jednak osobno. Ja jestem coraz bardziej rozgoryczona,że spędzamy czas obok siebie,on w jednym,ja w drugim rogu pokoju (mieszkamy z jego rodzicami i tylko jeden mamy do dyspozycji). :(:(:(

Gość Jaeerr
Przynajmniej chodzi do pracy. :D

Gość czego chcesz babo
szczerze ? mam tak jak ty....ale po 10 latach związku przestało mi to przeszkadzać gdy on siedzi w kompie ja albo czytam albo oglądam tv pewnie uważałabym obecną sytuację za dramat gdybym nie mogła liczyć zupełnie na jego zainteresowanie czy pomoc.... no cóż, widzę to tak że facet zachowuje się dokłądnie tak jak zachowywał sie w rodzinnym domu, nie uznaje sytuacji za dziwną więc nie widzi potrzeby wprowadzania zmian.... gdybym ja miała żyć jak w rodzinnym domu, to musiałabym sprowadzić do nas naszą mamuśkę a ta by mi prała, gotowała i sprzątała....ciekawe tylko czy wtedy małż nie uznałby utrzymywanie tego status quo za absurdalnego

zabierz go na ten wyjazd w gory z kolezanka, ogladniecie bridget jones, poplotkujecie i bedzie super

Gość festycyd
Od jakiego czasu twój mężczyzna spędza czas tylko przed komputerem? Może on jest już uzależniony? Podobno niektórym wystarczą kilka dni, aby wpaść w nałóg

Podobno niektórym wystarczą kilka dni, aby wpaść w nałóg i jeszcze im za to placą

Gość hihihihihihihihihih
a co ma patrzec w ciebie jak w lusterko zajmij sie czyms znajdz sobie pasje

Gość vbjbuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kochana mam to samo nie przejmuj sie ja sie przyzwyczailam u mnie njagorsze bylo to ze jak ja cos do niego mowilam to odpowiadal po 10 minutach nie na temat, dlatego teraz mam go szczerze mowiac w dupie probowalam to ratowac kolacyjki sexi bielizna dobry sex a po tym?? od razu do komputera to wogole nie ma sensu to jest MANIAK WIRTUALNY tego nie da sie zmienic, ja go olewam! Mam studia i mam to w dupie totalnie tam przynajmniej sie rozerwe pogadam ze znajomymi razem gdzies wyjdziemy a aon niech gnije w tym domu przed kompem!! SLUb to byl najwiekszy blad mojego zycia ale ja sobie z tym radze... Kochana olej ta sprawe i 3maj się

Gość niezle sie akcja rozkreca
a nie mozesz pograc z nim?? sa gry na wiecej niz 1 gracza Moj to specjalnie dokupil pada do PS3, zebym mogla z nim grac :D

Gość facet mojej kolezanki tez gral
i gral i gral w koncu ona sie wkurzyla i odeszla od niego!! nagle oprzytomnial, zmienil sie, skonczylo sie granie po pracy, wieczorami i nocami. teraz czasem zagra, ale to nie to co bylo wczesniej

Gość LISA_lodz
Moj mąz tez spedza mnostwo czasu przed komputerem. Jak to jest u Was? Pzdr.

Gość Vicek
Dajcie chłopakom spokój. Póki nie zaniedbują swoich obowiązków wszystko jest ok.