Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarapatata

wózki Nuna

Polecane posty

Gość tarapatata

Właśnie zobaczyłam, że jeden ze sklepów dziecięcych www.4kids.com.pl wprowadził do swojej oferty wózki spacerowe Nuna. Widziałam ich dużo podczas pobytu w Wielkiej Brytanii. Czy któraś z was ma taki?? Polecacie? Mi się strasznie podobają, ale chciałabym znać jakąś opinię na ich temat

Gość szybkapiłka
Dołączam się do prośby, widziałam ostatnio zdjęcia tych wózków na facebooku i wyglądają świetnie, mam nadzieję że sprawują się tak jak wyglądają bo bardzo się na nie napaliłam:)

Gość llullaby
Polecam ten wózek gorąco, dostałam taki od koleżanki po jej córeczce, sprawdza się nawet na polskich chodnikach, bo jest stosunkowo łatwy w podbijaniu i prowadzeniu, dziecku jest wygodnie...fakt nie rozkłada się na płasko tylko do ok. 45 stopni, czyli odpada dla takiego maluszka, który jeszcze nie siedzi, ale dla starszego niemowlaka jak najbardziej, a moje dziecko w ogóle nie śpi w wózku, więc rozkładanie nie było nam potrzebne. Z tego co widziałam teraz w ofercie to mają dużo, bardzo oryginalnych kolorów. Ja miałam taki: http://www.4kids.com.pl/produkt-8122.html Fajne w nim jest też to, że rączka jest pojedyncza, dzięki temu wygodniejsza dla rodzica

Gość moskalik maly
hahahahhahha widze ze 4kids robi sobie niezla reklame:D:D:D

Gość kaswek
Ja kupiłam ten wózek w Londynie i jestem z niego bardzo zadowolona,jedynym mankamentem(moim zdaniem)są koła, mam wrażenie ,że na nierównej powierzchni odpadną.

Gość viki1977
Ja mam ten wózek i w zależności od jego wersji siedzisko się rozkłada. W moim modelu Nuna Pepp siedzisko rozkłada się całkowicie do spania. Jedynym mankamentem tego wózka jest to, że po rozłożeniu siedziska gdy położy się dziecko wózek robi się mało stabilny. Po prostu trzeba uważac wioząc dziecko w pozycji leżącej aby wózek się nie wywrócił. Poza tym wózek jest bardzo fajny i malutki po złożeniu. I w necie można negocjowac cenę tego wózka. Ten który jest w cenie 649 zł ja kupiłam za 584 zł.