Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tellll me

DO FACETÓW: CZY "KOMBINUJECIE NA BOKU"?? CZĘSTO MYŚLICIE,BY TO ZROBIĆ Z INNA???

Polecane posty

Gość za mało facetów powiedziało
Ale i tak jest źle

Gość telll me , czesto kombinuja

Gość Srel Me
Faceci są pojebani/.

Gość życie to szmira
człowiek inteligentny musi przywyknąć do samotności albo udawać że wszystko jest OK

Gość max xander max
Większość facetów żeni się i wchodzi w związki dla seksu bo niezła dupa z laski, a nie z miłości i taki efekt. Sporo kobiet też. Ja jak kochałem to nawet mi nie było w głowie myśleć o innej. Byłem wpatrzony w nią jedną i wszystko chciałem z nią. Jak facet naprawdę kocha to nie kombinuje na boku. Ale kobiety wolą takich co jednak kombinują i zdradzają bo to je podnieca, nakręca, ekscytuje, daje im emocje , niepewność, zmusza do walki.

Gość Ma:
max xander max--------------mylisz sie i to bardzo nie wszystkie kobiety pragna takich o jakich napisales moze jakies malolaty i licealistki

Gość tellll me
no to co nieco wiem :O

Gość max xander max
Ma: max xander max--------------mylisz sie i to bardzo nie wszystkie kobiety pragna takich o jakich napisales moze jakies malolaty i licealistki Ależ oczywiście że się nie mylę :) włąśnie takich pragnie większość kobiet. Wierny facet jest nudny dla większości kobiet. Podejrzewać nie można, zazdrości nie ma, kłótni może nie być itd.

Gość max xander max
Kobiety potrzebują emocji i takich "skurwysynków" zdrajców. Dlatego w większości związków są zdrady, tematy na kafe itd. Dobry wierny facet z dobrym sercem dlatego też najczęściej dostaje po dupie i cierpi. Skurwysynek zdradzający się nie przejmuje i jak coś to na drugi dzień ma już nową ;)

Gość max xander max lecz się
idioto:O

Gość max xander max
Moja była uważała na przykłąd i kilka znajomych podobnie, że taki jeden zdradzający skurwysynek jest super bo ją śledzi i sprawdza, kontroluje jest zazdrosny ! A mnie uważała za nudnego bo mogła mi uwafać, a ja jej powiedziałem wprost jak spytała, że ja bym jej nie śledził bo moim zdaniem jest to bez sensu. Albo bym miał do niej zaufanie i była z nią, zazdrość bym miał oczywiście o to że np. ktoś ją podrywa :) ale tu starał bym się być na tyle fajnym partnerem i walczył bym o nią aby nie miała powodów do zdrad i odejścia do innego, albo bym do niej nie miał zaufania, podejrzewał że zdradzi i wtedy bym podziękował jej. Co to za związek i miłośc bez zaufania, gdzie żadna ze stron nie ufa drugiej. Akurat moja była poszła do gościa skurwysynka , któremu nie ufała, ani gdzie on nie uwafł jej. On ją zdradzał, ale ona starała się o tym nie myśleć i wmawiać sobie że to nie ma znaczenia wielkiego. I mam kilka znajomych które podejście podobne. Zdrada

Gość max xander max
to drugorzędny problem tak jak zaufanie do partnera. Związek jak ukłąd. Jest nam dobrze, nie mamy żadnych ograniczeń. Każdy zdradza. Koleś przynosi kasę i zapewnia wygodne życie, kobieta seks i już.

Gość max xander max
Wystarczy przejrzeć statystyki i kafe ile tematów to zdrada i rozwody !

Gość max xander max
Czyli ile kobiet wchodzi w takie związki z własnego wyboru ! Jak małżeństwo które trwaja jest 30-40%, a jeszcze z tych jakby wybrać te w których nie ma zdrad i związek opiera się na uczciwości i miłości to zostaje bardzo mały procent tych prawidzywch z miłości.

Gość Niewiem co zrobić...
Tak mi sie chce wydupczyć mojego szefa... myyyy grrrr

Jak go zaczepić jak go zagadać? Niechem nic więcej prucz zaspokojenia swojej fantazji. Pozycze go sobie na chwile zaraz oddam...

Ja zdradzić????????? NIGDY PRZENIGDY Ukratkiem tylko na chwilę... Jejku jak ja tego pragnę!!!

Gość haaaaa haaaa haaa haa
mylisz dobrego i wiernego mężczyznę z totalnym pierdołą życiowym, który bez pomocy siostry, matki czy żony niczego w życiu nie osiągnie i do tego boisz się kobiet nic nie zmieni Twojej postawy... może terapia?

Tak mi się marzy żebyśmy splecieni w ramionach namiętnie się całując szybkim seksie na biurku... Tak jak w moich fantazjach które nigdy miały się nie spr. a teraz są tak rzeczywiste.... Jaką bym miała chęć na chodzenie do pracy :-) czysta przyjemność.

Co mnie to obchodzi mnie interesuje tylko jego interes aż mi się w głowie kręci...

Gość łysiejący 30 latek
Ja nie mam kogo zdradzać ani o kim myśleć.:(

Gość Ech dziewczyno ja też
straciłam nadzieję... Dowala się do mnie żonaty wykładowca:O