Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk....

prosze wejdzcie tu pomozcie;((

Polecane posty

Gość mk....

witam was kobietki;* nie mialam stosunku jeszcze nigdy tylko razem z moim partnerem uprawiamy petting.. raczej nie jest mozliwe przeniesienie nasienia..nie realne.. ale pojawia sie mysl..a jesli???;( okres mam regularnie wszystko jest ok zadnych objawow raczej nie mam tylko moj test ciazowy ma jakis dziwny wynij jest jedna kreska bardzo mocna lecz po jakichs dwoch godzinach w miejscu mniej wiecej drugiej kreski zrobil sie >kleks< Co to moze oznaczac??niby na opakowaniu pisze ze po uplywie 10minut nie mozna sugierowac sie zmianami na tescie..ale.. prosze pomozcie ;**

NIE jesteś w ciąży. Test po 15 minutach jest już do wyrzucenia i nie ma sensu go trzymać. Masz okres? Masz! Test negatywny? Negatywny! (po dwóch godzinach to mogło na nim być już wszystko, naprawdę. Od razu po użyciu trzeba wyrzucić i nie czegać tygodnia na kolejne kreski ;) ). ale prawdą jest, że także przy pettingu można zajść więc lepiej przy gorętszych akcjach nakładajcie gumeczki. Zaoszczędzisz sobie stresu i pocwiczycie przed 1. razem :)

a po co robisz test skoro nie masz żadnych objawów ani podejrzeń?? i w dodatku nie współżyjesz... No ale pomijając to. Faktycznie może się zdarzyć takie zapłodnienie, co prawda bardzo mało prawdopodobne, ale no niech będzie że możliwe. Skoro na teście od razu nic nie wyszło to nie odczytuje się wyniku po 2 godzinach. Jeśli chodzi o kleks to nie wydaje mi się żeby mógł to być "pasek zastępczy". Przy bardzo wczesnej ciąży pasek jest baaaaardzo jasny, może być ledwo widoczny, węższy lub szerszy, ale nie kleks.

Gość mk....
ZROBILAM DRUGI -WYNIK NEGATYWNY JEST OK;)