Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhgygygyg

wyprawka- koszty

Polecane posty

Gość huhgygygyg

ile kosztuje wyprawka biorac pod uwage same ciuszki(body, kaftaniki, sweterki, pajece, bluzeczki , skarpeteczki itp) wszystkie kosmetyki i akcesoria , posciele, tetrowe pieluchy i falnelowe a takze reczniki, kocyki nie wliczajac wozka, lozeczka, fotelika!!!

Gość patrzmistrz
można wpisać każdą kwotę, zależy gdzie kupujesz. pytanie bez sensu. jedna za pościel zapłaci 300, bo ma inna kupi poscie w tesco za 20.

Gość patrzmistrz
1500 trzeba wydac, wózek 2000, nosidełko 500, stelaż do nosidełka 700, łóżeczko 500

Gość huhgygygyg
rozumiem, mam na te rzeczy przeznaczone 2000 i nie wiem czy wystarczy

Gość huhgygygyg
łózeczko i wozek kupione i pytam czy w 2000 zmieszcze sie na ciuszki, buteleczki, pieluchy i akcesoria

Gość smerfetkaaaaa
ja za samą pościel dałam 250zł (w tym rożek, kołderka,podusia, poszewki,ochraniacz itd) +osobno drugi rożek na zmianę 18zł kosmetyki ? do kapieli kupiłam oliatum więc póki co na kosmetyki poszło 50zł ubranka- różnie , przeważnie kupuję w grosiku lub na przecenach mam już rzeczy do rozm. 68 (dzidzia zimowa i nie mam zamiaru później po sklepach latać) za kombinezon np. dałam 24zł ale nowy w sklepie 100zł zależy co gdzie i za ile... kocyk/ręcznik (wydaje mi się że najlepiej x2) -coś koło 20zł za jedno (to już chyba tak najtaniej , pewna nie jestem bo jeszcze nie kupowałam.

JA MAM DO SPRZEDANIA CIUSZKI DLA MALUTKIEJ DZIEWCZYNKI - BODY, KAFTANIKI na rozmiar 56-62 wszystko po mojej córeczce evalod@interia.pl lub 4028823

JA MAM DO SPRZEDANIA CIUSZKI DLA MALUTKIEJ DZIEWCZYNKI - BODY, KAFTANIKI na rozmiar 56-62 wszystko po mojej córeczce evalod@interia.pl lub 4028823

Gość ja za ubranka dałam 150 zł
Kupiłam nowe body, skarpety, czapeczki a resztę używaną. Nie wiem ile wyjdzie za resztę.

Ja wydałam tak : wózek - 1300 łózeczko - 700 (z posciela itp) ubranka do szpitala i do domu pare - ok 350 zł (duzo tez dostalam od znajomych) ubranko na wyjscie - 70 zł kocyki - 80 zł (akrylowy i polarowy) 2 reczniki - 50 zł kosmetyki i leki - ok 200 zł karuzela 150 zł pampersy i chusteczki ok 150 zł ( kupiłam 3 paczki - zapas :D ) wanienka ze stelazem 75 zł Nie kupowalam wszystkiego w jednym miesiacu tylko kosmetyki kupil mój jak byłam w szpitalu . _ Amelia 26.04.2010r [ www.ja-on-i-emilka.blog.onet.pl ] *** www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=19377691