Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie masakrycznie

Mój brzuch, Wchodzić Ważne !

Polecane posty

Zrzuciłam to walone 9 kilo waze 55/54 kilo i CO I CO ? PYTAM CO ? Ubyło mnie, ale, ale mój brzuch mi sie nie podoba i to bardzo Chciałabym zeby byl plaski, wciagniety, ale nie wiem czy to tylko pozostanie moim marzeniem, bo doszlam do wniosku, ze on mi sie po prostu rozciągnął, czy to tylko kwestia czasu i wyrobienia go sobie poprzez cwiczenia, czy to mozliwe, ze uda mi sie osiagnac taki sukces ?DODAM, ze jestem jeszcze mloda przed 18 ćwicze codzienie po 50 brzuch 20 przysiadow i skosow probowalam a6w, ale stanelam na 4 dniu Wiem, jestem panikarą przyznam sie, ze nie mam czasu I teraz to jestem w wielkiej . Bo już sama nie wiem czy przy zrzuceniu 9 kilo jest możliwość, że przed odchudzaniem on po prostu mi sie rozciagnal, czy za malo poswiecilam mu uwagi ? I POWINNAM nadrobic stracony czas na uformowanie go. Moja koleżanka schudła 16 kilo i ma przepiękny brzuch, mówi, ze zasluga sa cwiczenia, ale nie podzielila sie ze mna jakie Co obstawiacie ? Podziwiam was tutaj wszystkich ktorzy schudliscie

nic ?

Gość a ta?
idz na "Diety", tam Ci pomoga...

Gość jhvhgfchfjknmjk
ale na brzuszku amsz sadelko czy skore sflaczala?

a jak rozpoznac czy to sadelko czy skora flak ?

? Pisałam już na dietetycznym, ale tam nie potrafili mi doradzic :o

Gość jhvhgfchfjknmjk
no sadelko to ze masz jedrna skore i jest po prostu brzuch grun by, czy tez zwisajacy po odchudzaniu fald skory

mam takie 2 oponki przedielone pepkiem , ktore moge zlapac :o Sa onne miekkie, ale pod spodem wyczuwam tluszcz :o Moge zlapac nadmiar skory wraz z tluszczem i co teraz ? :o