Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

powinnam napisac na erotycznym ale pisze tu chodzi o sperme

Polecane posty

uprawiam z moim facetem sex dodam, ze to mój pierwszy partner sexualny. Od jakiegoś w zasadzie dłuzszego czasu, połykam czasem jego sperme... nigdy mnie to nie brzydziło dodam ze sperma mojego jest bezwonna czesto tez spszcza mi sie na brzuszek, piersi itp... ale zauwazyłam ze czesto po takich numerach kaze mi isc do łazienki i sie umyć ..albo sam mne wyciera kiedys zapytałam czy go to brzydzi odpowiedział ze nie..ale ostatnio powiedział ze brzydzi go sperma i ze nie lubi tego dotykac i jak sam powiedział brzydzi sie tez mnie pocałowac po tym jak połkne..owszem robi to da mi buzke... ale troche mnie to zmieszało i mysle ze chyba wiecej nie bede mu obciagac do konca

Gość ja wszystko rozumiem
, ludzie muszą się wygadać, wyłożyć co im na sercu leży. ale wytłumacz mi po jaką cholerę piszesz tu o spermie swojego faceta? co nas to kurva obchodzi co robicie ze spermą w łóżku?

bo skoro go to brzydzi..to czemu go tak podneica i lubi jak to robie skoro potem brzydzi sie po dać mi buzi:O

Gość dołujecie mnie
napisz to na erotycznym !

sami cnotliwi tu siedzą widze:D

Gość dołujecie mnie
po chuj piszesz na niewłaściwych forach ? może to kurwa załóż na forum samochodowym idiotko ?

dla mnie to swego rodzaju problem ucziciowy:D

Gość ja wszystko rozumiem
tak sami cnotliwi. a tobie już sperma zalała szare komórki 🖐️

Gość Katt
masz racje, nie rób tego więcej ;p

Mój ukochany zawsze dziękuje mi pocałunkiem 'tuż po' za dostarczoną przyjemność, ja mu również :) Nie wiem, czego tu się brzydzić? Florę bakteryjną i tak w dużej mierze macie już wspólną :D

ten chłopak, ma coś z głową. Prawdziwego męzczyznę, brzydzi sperma, ale innego faceta, to jest normalny samczy odruch. Ale swoja, sperma, coś u niego z psychiką jest nie tak.

bo skoro go to brzydzi..to czemu go tak podneica i lubi jak to robie skoro potem brzydzi sie po dać mi buzi a ja tez czesto jak robi mi minetke to musze mu dac buzi..i mnie to kreci..i wtedy mam dopiero ochote sie całować namietnie

Ciekawe ile osób z tych oburzonych doświadczyło tego o czym mowa. Z punktu widzenia faceta, nie dziwię się mu, jednak przyjemniej się przytulić do suchego ciała,..

spermę się wklepuje w kobiece ciało, by nic się nie marnowało z tej cennej cieczy, jak mawiali Chińczycy w swoich mądrościach taistycznych.......moja luba zawsze tak robi, traktując spermę, jako najlepszy krem na gładką skórę....

Gość Meeriii
z moim było to samo, ale mu powiedziałam jak mnie po tym nie pocałuje to tego nie zrobie. I ja nie mysle czy on sie brzydzi czy nie ,ma pocałowac mnie i koniec i niech sie cieszy z dobrego orgazmu

on da mi buzi...ale swiadomość ze go to brzydzi fajna nie jest:O

Gość Meeriii
napewno aż tak bardzo go nie brzydzi. A ciebie nie brzydzi jak po minetce cie całuje? bo mnie troche tak.Ale chyba da sie do tego przyzwyczaic

Gość jljkjlkjlkjljkl
to z wami kobiety jest coś nie tak. większość facetów brzydzi się własnej spermy z prostego powodu: po orgazmie i wytrysku podniecenie u faceta spada niemal do zera i stąd to obrzydzenie. sam jestem facetem i to co autorka opisuje jest normalne, ale nie, oczywiście ty wy wiecie najlepiej.

pisałam juz ze mnie to wcale nie brzydzi i zawsze namietnie go całuje po..albo w trakcie kaze mu dac buziaka:P

Gość jljkjlkjlkjljkl
no ale się nie dziw, że jego to brzydzi. mojej po oralu z finiszem w ustach też dam buzi, ale tylko powierzchownie jak już.