Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Wiecie o czym marzę ? :)

Polecane posty

Chcialabym kiedys jak juz bede dorosla, lub tuz po skonczonym studium(czyli za 3 lata) wyjechac gdzies nad morze by mieskzac tam:) by moc chodzic poznym popoludniem po plazy, czy po ladnie oswietlonym miescie.. ; ) albo wroclaw czy krakow, to piekne miasta. mieszkam w okolicy w ktorej nie ma takiego czegos jak rynek, czy cos co warto zwiedzac. Warszawie tez niczego sobie. wierze ze bede w zyciu szczesliwa.. ; (

Gość cruell von lex
możesz być szczęśliwa tylko z facetem inaczej będziesz tylko się oszukiwała

Gość to tego ci zyczymy

jejku, mam nadzieje ze kiedys kogos poznam. i ze wyjade tam gdzie chce. ze bedziemy isc plaza a pozniej na kolacje, chocby w domku, a w nim czekaja nasze dzieci... wyobrazam sobie, ze sa swieta, ze jest cieplutko, ze kocham bardzo mocno mojego meza, i moje dziecko, ze jestem z nimi szczesliwa.

Gość GDN-on
pieknie to opisujesz:) ale przyznam sie że nie ma nic wspanialszego niż spacer z ukochaną osoba po plaży :) tylko co zrobić jeśli spacerować trzeba samemu.... :(

ale mi chodzilo o cieplo w domu(jako ze chocby z kaloryferkow czy ogrzewania)...no ale interpretujac inaczej, mozna sobie powiedziec (cieplo rodzinne) :P

Gość GDN-on
heh to może jak już tu przyjedziesz nad to morze to pospacerujemy razem :) pozdrawiam i życzę spełnienia marzeń :)

Gość dzifny
az za serduszko lapie 😭

Wiem, wiem :) no cóż, oby tak kiedyś było :) a poza tym zajebista piosenka, ta którą cytujesz pisząc o sobie. 3maj się :)

Gość nojaktak
jesli chodzi o plaże to popieram jeśli chodzi o rynek we wroclawiu czy krakowie to nie popieram. Jak sie mieszka w takim miescie to sie nie ma siły na spacerowanie po rynku bo sie stoi w korku pół popołudnia. Ja osobiscie byłam w rynku 2 miesiące temu - mieszkam 20 min tramwajem od rynku :/

Korki we Wrocławiu to fakt. Ale ja na szczęście mieszkam jakieś 15 minut piechotą od rynku i staram się go "odwiedzać" co najmniej raz w tygodniu, kocham ten klimat ;-)

Gość centuri@n
ładne marzenia ....ale raczej nie polecałbym dużych miast do zamieszkania i lepiej pomyśl o osiedleniu się nad morzem gdzieś z dala od miastowego zgiełku..:)

no wlasnie chce tak nad morzem, takie spokojne miatseczko, W I klasie podst bylam w Dziwnowie(Dziwnów) super, polecam!! Bardzo cichutko :)

Gość centuri@n
nie byłem tam ale byłem w Międzyzdrojach i okolicach i było super :)

Gość centuri@n
poza tym okolice Łeby też są ok

wiecie, to sa dopiero marzenia, jestem bardzo mlodziutka, ale chcialabym juz mieskzac sama, no w kawalerce, miec cos tylk ona wlasnosc, np chocby laptopa zeby mi rodzice kupili. Jedyne co mam, i jest tylko moje to moj pokoj. :)