Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna milejdi

Lubię jak facet mnie liże sexownie

Polecane posty

Gość pewna milejdi

Facet który fajnie liże to skarb, uwielbiam takich, a wy?

Gość a ja luuubie lizać
mmmmm

Gość pewna milejdi
no to jesteś w moim typie ;-)

Gość a ja luuubie lizać
50% mojej satysfakcji z seksiu to dawanie przyjemnosci, a jak najlepiej dac? poprzez lizanie, o twardzym nie wspominajac

Gość pewna milejdi
a są faceci którzy od razu zabierają się do rzeczy nie wysilając się nijak aby rozochocić kobietę, a potem dziwią się, że jest niewypał

Gość pewna milejdi
ale fajni są ci, którzy wiedzą, że nakręcona kobieta ma znacznie większe możliwości

Gość a ja luuubie lizać
nakrecona kobieta szybciej dochodzi, zwykle ma orgazm pochwowy, krzyczy, drapie tnic tylko lizac. Mejdi zbyt mlodymy sie zadajesz a ci nie wiedza co dobre

Gość The Myrh Returned
Pewnie, że to uwielbiam. Sami ciągle chcą, żeby kobieta była aktywną stroną w seksie oralnym, czemu się kur*a nie odwzajemniają zbyt często?

Gość a ja luuubie lizać
The Myrh returned, jak to sie nie odwdzięczają? co za mezczyźni? to jakies kalesony

Gość pewna milejdi
i tu się mylisz.... młody był lepszy pod tym względem niż starszy, a i dodam, że już nastolatką nie jestem, a nawet bym powiedziała, że trzydziestką ;-) a może ty jesteś za młody?

Gość pewna milejdi
akurat z higieną nie mam problemu, a fajnym facetom odwzajemniam się nad wyraz chętnie

Gość a ja luuubie lizać
nie jestem mlody, podejrzewam ze wiekiem podobny tobie. Nie wiem co z tymi facetami nie tak, mlody wie co dobre, stary tego nie umie, no coż najwyrazniej wiek nie oznacza ze coś sie umie lub nie, mlody juz nie jestem wiec, moze tez nie umiem ? HA HA

Gość The Myrh Returned
Kalesony.. Dobrze powiedziane. Tudzież po prostu "samce ludzi", bo żal słowa "mężczyźni" na takich. Jest to tak irytujące, jak głoszenie przez głupich cepów sentencji typu "kobieta, która ma wielu kochanków to szmata, a mężczyzna, który ma wiele kochanek to bóg".

Gość a ja luuubie lizać
To sie bierze stad ze faceci nie lubia kobiet z bogatym doswiadczeniem, tak bylo jest i bedzie, to samo tyczy sie facetów wiec z tym bogiem to ktos nieźle nawymyslał, pewnie wydumał to jakis "bog" a raczek "buk"

Gość pewna milejdi
powiedziałabym, że nie tyle o umiejętności tu chodzi, a o chęci. Bo jak jest chęć szczera to i umiejętności na pewno się znajdą. A najbardziej nie lubię u facetów którzy chcą zacząć od loda, po czym na szybkim sexie skończyć ale na szczęście są i super gorący faceci z fantazją i temperamentem och...

Gość a ja luuubie lizać
pewna milejdi i rozumiem ze takowych znających sie na rzeczy tutaj poszukujesz?

Gość The Myrth Returned
Hmm... Faktycznie, wielu takich się znajdzie, tacy z temperamentem także się trafiają.. Ja sama jestem biseksualna i do tego lubię mieć wielu partnerów (partnerki oczywiście też), a spotykam facetów, którzy mają "na koncie" więcej osób, niż ja, a mimo to MNIE nazywają nie szanującą się dzi*ką. Czy więc oni "się szanują"?

Gość gładka cipeczka
A ja uwielbiam jak facet liże moje obie dziurki

Gość pewna milejdi
nie koniecznie poszukuję, ale chętnie wymienię opinie ;-)

Gość ogarrr3
a moja laska nie lubi jaj chcę jej zrobić minetkę to mnie odpycha... czemu tak? ale lubi jak ją lize po innych czesciach ciała

Gość a ja luuubie lizać
The Myrth Returned to juz zakrawa na hipokryzje, niestety faceci na plaszczznie seksualnie hiportami sa dscy czesto, rzekłbym ze hipokryzja rosnie wprost proporcjonalnie do doswiadczenia. Co do obu dziurek, no nie da sie ukrys ze to oje ulubione zajęcie, ale jest warunek, muszelka musi byc gladziutka

Gość pewna milejdi
ja osobiście nie czuję się komfortowo jak nie jestem pewna swojej świeżości, więc też potrafię nie zgodzić się na takie pieszczotki w jakimś niespodziewanym momencie ale jak już jestem zwarta i gotowa, to wtedy pełen luz, ale od faceta też oczekuje aby był odpowiednio przygotowany

Gość pewna milejdi
no i oczywiście też wole jak muszelka jest gładziutka ;-)

Gość a ja luuubie lizać
pewna milejdi przyznam sie ze jednej rzeczy, jestem zwolennikiem przygotowania sie do tego typu zabawy, ale mam nadzieje ze podzielicie moją opinie iż ta forma pieszczot bez wczesniejszego przygotowania, ma smak spontanicznosci. Nie mówie o tygodniowym braku "przygotowania" bez przesady, mówie o kilku godzinnym naturalnym aromacie

Gość The Myrth Returned
Wy tutaj się rozmarzyliście, a jednak niestety często trafiają się faceci, którzy kobiety "tam" nie chcą palcem dotknąć, co dopiero ustami i językiem, albo właśnie próbują cokolwiek robić, ale robią to zbyt mocno i przepraszam za bycie zbyt bezpośrednią, łechtaczkę przygryzają.. To jest zupełna, bolesna masaaaakra. zupełnie się zgadzam z Milejdi w tej kwestii: Facet, który umie pieścić oralnie kobietę trafia się rzadko i trzeba się cieszyć, jak się trafi. Faceci - pamiętajcie o sprawianiu przyjemności kobiecie, bo rozgrzana kobieta jest lepsza w łóżku.. Poza tym, pewnie się odwdzięczy ;)

Gość a ja luuubie lizać
The Myrth Returned naprawde z tą umiejętnoscia lizania jest tak źle? Jestem zaskoczny, myslalem ze faceci na tym polu lepiej wypadają.Nie mam podwiadczenia z facetami he he Z tego co piszesz masz spore doswiadczenie wiec wiesz o czym piszesz.

Gość pewna milejdi
a ja luuubie lizać - zgadzam się z tobą, bardzo ważna jest ta spontaniczność i wtedy jak są odpowiednie emocje jest najlepiej masz rację, jak kobieta lub mężczyzna są czyści z reguły i odpowiednio dbający o higienę, to te kilka godzin nie zaszkodzi ale to zależy od obu partnerów, od ich wrażliwości miałam jednego takiego co to mu nie przeszkadzało, że pół dnia minęło a i tak napalony na maxa dobierał się do lizania a inny... tak jak The Myrth Returned twierdzi nawet palcem nie chcą dotknać