Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie chociaż chceee

Związalybyscie sie z chlopakiem co mieszka w akademiku??

Polecane posty

ja coś czuje że tam są same libacje i kurestwo i że mnie predzej czy pozniej zdradzi wiec sie boje ;(

Gość jasne, że tak :-)
mój chłopak mieszka w akademiku. a zdradzić może wszędzie, nie ma reguły. :-)

Gość Pomarańcza89
Byłam z chłopakiem z akademika:/

Gość co zaaaabuc i cham
kurwa mać no za dużo filmów i opowieści dziwnej treści ach ta naiwnosc :D pewnie myslisz że akademiki są światyni madrosci i ksiązek

Gość kurde felek 86
Po tym co się noglądałam w akademikach, nie związałabym się z takowym.

Gość no nie nie i nie
myśle, że nie w akademiku są same pojeeby, przyjechała wieś do miast urwana z łańcucha tylko chlanie i impreza chwalenie sie ile to sie wychlało

Gość studentka z Krakowa20
jak cie kocha to nie zdradzi fakt w akademikach pije sie i imprezuje czesto, ale z tym kurestwem to przegiełaś :O

Gość mattteo_waw
Ja mieszkam w akademiku i przez 2 lata byłem może na 2 imprezach w akademiku, raz w klubie. Nie moje klimaty, na co dzień raczej nauka i sport tylko. Przez pierwszy rok wypiłem może 5 piw. To nie jest jakieś przechwalanie, ale chcę Ci uświadomić, że nie jest tak źle. :)

Zależy jaki akademik, jaka uczelnia :P Na UM imprezuje się stosunkowo mało, na uniwerkach przeciętnie, na polibudzie sporo. I tak wszystko zależy od chłopaka. Zaufaj mu! Jeśli będzie chciał Cię zdradzić to zawsze znajdzie okazję. Jednego odradzam. CHodzenia z chłopakiem z akademika jeśli samemu mieszka się w akademiku. Chłopaki to straszne ploty XD

Gość hgocsklaw
u mnie wszystkie cnotki sdają w akademiku ! :D seks gratis , nie żaluje

Gość mattteo_waw
To jest najgorsze. Coraz więcej takich dziewczyn. Obym nie znalazł studentki. :)

Gość Niezależnna
Ja mam zdanie jak założycielka tematu. No i doświadczenie : / . Drugi raz już bym się nie związała żeby znowu tego przeżywać

Gość Pomarańcza89
w akademikach rzeczwiście dużo się imprezuje i pije, a to stwarza iestety idealne warunki żeby się zapomniec, no i mieszkają tam młodzi ludzie, którzy często nie myslą jeszcze o powaznych zwiazkach.

Gość Pomarańcza89
Więc wiesz, jesli nie masz chłopaka na oku, a obok kreci się mnóstwo dziewczyn to nie jest za fajnie:/

Gość mattteo_waw
Niezależnna, chłopaki też mają takie poglądy na temat dziewczyn. Mnie na przykład nie ciągnie na imprezy i do tych dziewczyn "łatwych" i szukam związku na stałe już, dziewczyny, z którą pierwszy raz "to" zrobię. Czasami mam tylko obawy, że mało jest dziewczyn, które myślą podobnie jak ja.

Gość Niezależnna
Mattteo mało chłopaków ma takie poglądy jak ty.. Dużo myśli tylko o seksie i piersiach. A miłość się dla nich nie liczy . . Tym bardziej w akademikach sa bardzo dobre warunki na zdradę.

Gość mattteo_waw
Są, są. Zależy od charakteru danej osoby i sposobu spędzania wolnego czasu. Miałem okazję się zabawić wiele razy, ale jak pisałem, to nie dla mnie. Tylko tym samym zmniejsza mi się prawdopodobieństwo poznania jakiejś dziewczyny, bo mało ludzi poznaję.

Gość Niezależnna
Jak by było więcej takich chłopaków to świat by był lepszy hehe :) mniej skrzywdzonych osób.

Gość mattteo_waw
Oby było więcej takich dziewczyn. Albo chociażby jedna. :D

Gość mattteo_waw
W sumie to ja się boję, że dziewczyna może się ze mną nudzić ze względu na brak imprezowania. Może zależy od dziewczyny, ale wiem że dużo lubi zabawę. Będę się starał na wszelkie sposoby, wycieczki, restauracje, niespodzianki, ale i tak obawiam się, że to nie zastąpi dobrej imprezy... :P

to mnie nastraszyliscie :( odechcialo mi sie...poza tym on codziennie pije ;/ nie moge byc z kims takim

Gość Niezależnna
To poznaj taka która ma podobne upodobania jak ty :) nie każda jest typem imprezowiczki

Gość mattteo_waw
U mnie też są tacy, co codziennie piją. Ale jednego kumpla mam takiego bardzo w porządku ogólnie. Po prostu lubi wypić. :P

Gość mattteo_waw
Niezależnna, problem też w tym, że zazwyczaj pod względem wyglądu podobają mi się bardziej te imprezowiczki. Nie chodzi mi o umalowanie, ubranie, itd. Mam wrażenie jakby była taka reguła, że są ładniejsze. Być może mało dziewczyn jeszcze poznałem albo za szybko oceniam po wyglądzie. :)

Gość Niezależnna
Najlepiej nie wchodzić w taki związek bo jesteś większe prawdopodbieństwo zdrady. Fakt . Każdy może zdradzić. Nie tylko ci z akademika. Ale skoro on pije co dzień to nie ładuj się w to bo go nie upilnujesz..

Gość Niezależnna
Mattteo ale ty wymagający :p pewnie gdzieś jest taka która wygląda jak imprezowiczka a wcale nią nie jest . :D

Gość Pomarańcza89
Autorko, a Ty gdzie mieszkasz? Moze moglibyscie zamieszkac razem??:P

Gość Rosalinda Sexy Bitch
A czy On jest włascicielem tego akademika?❤️

Gość mattteo_waw
No mam wymagania, może to i moja wada. Dużo dziewczyn odrzuciłem już, bo wciąż szukam tej idealnej...

a wydaje sie byc spoko :( tylko gadalismy na gg trzy dni ale mowil ze mu na mnie zalezy (wem troche to glupie:P)