anisia_1986 0 Napisano Październik 19, 2010 WITAM KOBIETKI ;-) brała któraś z WAS Clostilbegyt?! udało Wam się zajść w ciążę?! ja właśnie brałam w tym miesiącu,ginek stwierdził,że było jajeczkowanie,kochałam się w 'te'dni. Obecnie mam nabrzmiałe(bolące)sutki ! i boli mnie podbrzusze! jestem ciekawa czy to objawy ciąży(o ile nie za wcześnie) ,czy może objawy po odstawieniu tabletek?! dzięki za pomoc !czekam za odp! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 20, 2010 proszę kobietki,niech napisze któraś coś na temat! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megan 333 Napisano Październik 20, 2010 brałam przez okres 3 cykli, podwójną dawkę 2Xdziennie po tabletce. nadzieja była duża...ale niestety nie pomógł mi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisetka 0 Napisano Październik 20, 2010 ja bralam w pierwszym cylku poszlam na usg w 15dc i pecherzyk mial juz 30mm i nie pękł, wiec juz bylo za pozno na cokolwiek w drugim cyklu z CLO poszlam w 10 dc i w lewym jajniku mialam pecherzyk 11 mm a w prawym dwa - 11 mm i 13 mm ponownie poszlam w 13 dc i ten z lewego mial juz 18,7 mm a w prawym pojawil sie trzeci pecherzyk i wszystkie trzy byly w okolicach 15 mm Pani doktor zdecydowala ze to dobry czas na pregnyl i wieczorem dostalam zastrzyk podwojna dawke po 5000 w 18 dc bylam do kontroli sprawdzic czy po zastrzyku pękły pecherzyki, ten duzy z lewego jajnika pękł, a w prawym został jeden dostalam duphaston i spokojnie czekam do @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 20, 2010 kurcze teraz nie wiadomo co myśleć, bo nie każdemu pomaga;/ Ja brałam Clostilbegyt od 5 dnia cyklu, i byłam 13dc na usg i ginek stwierdził ,że jest pęcherzyk ale 'flakowaty" a musi być nabrzmiały , gotowy do pęknięcia , jeszcze raz byłam w 16 dc i stwierdził ,że juz pękł, bo były krwinki widoczne na usg! już mam czarne myśli, bo jeżeli to ni są objawy ciąży ?! (może jest za wcześnie) .A O DZIDZIE STARAMY SIĘ Z MĘŻEM JUŻ DWA LATA , I CAŁY CZAS LECZĘ SIę GINEKOLOGICZNIE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisetka 0 Napisano Październik 20, 2010 pierwszy raz spotykam sie ze stwierdzeniem ze pecherzyk jest flakowaty... albo nabrzmiały.. u mnie zawsze lekarze operują stwierdzeniami ze jest za maly albo za duzy albo w sam raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 20, 2010 ginek zaznaczył ,że powie językiem potocznym ;-) więc powiedział ,że jest flakowaty a musi być nabrzmiały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 20, 2010 tyle lat(w sumie dwa) się leczę u NIEGO, (ale wcześniej leczyłam sie też u innego) ,tyle kasy co wydałam ,a On mi powiedział ,że jak teraz sie nie uda , to mnie wyśle do innego lekarza do Poznania ! a na pewno też prywatnie! i znowu pewnie lata leczenia,CHYBA W DOSTANE "NA GŁOWĘ " ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anisia_1986 0 Napisano Październik 20, 2010 http://demotywatory.pl/2181886/Wyrzucila-szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach