Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Albinosica

Czy wg Was ona ma makijaż na twarzy? Co o niej sądzicie?

Polecane posty

Gość Albinosica
Niee, to raczej szara mysz. I to nie kozaki w szpic. Poza tym - to tylko jedna opinia, może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość na pewno jest blondynką
widac po karnacji, moze nie az tak jasną ( choc nie wykluczone) Ma za ciemna henne na brwiach, postarza, oczy i brwi przy tych wlosach pownny byc brazowe. W sumie wg ,mnie makijazu nie ma( tylko oprawa oczu), ale pudru i podkladu nie,

Gość Albinosica
Ma z natury czarne brwi i brązowe włosy... To nie jest rasowa blondynka. Dlatego to może wyglądać dziwnie.

Gość back to work
pewnie dobrze laske robi ..albo wie jak kolesia oczarowac, czasami brzydkie laski maja w sobie taki seksapli, ze facetom kapie z majtek, ta nie jest taka zla, ale tez mi zadna bogini. a sossss jest niesamowicie seksowyny w nowej fryzurze..rozdziewiczylabym go juz dzis....sosssie rzuce sie na ciebie niczym tygrysica, przykluje do framugi lozka, spiore cie skorzanym pejczem po golych posladkach.....i na koniec wbije szpilke w.....

Gość Albinosica
Ha, ha, ha! :D

Gość In a lovely place
Ma regularne rysy twarzy.

Gość Albinosica
Hm, widzę, że zdania podzielone, można się było spodziewać. :) Dowiedziałam się, że urzekło go to, że się prawie w ogóle nie maluje. A dokładniej to, że jest naturalna.

Gość Zobaczylam potwora
Aaa...