Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba prawie zabujana

Gadam z chlopakiem od 3 dni a on mi proponuje slub za kilka lat

Polecane posty

czy traktować go nadal powaznie?? cyz jest moze taki zdesperowany?? albo to dlatego że sie upił gada glupoty??

no to o co cohodzi?? przecież podałam trzy opcje

ale on ma dopiero 21 lat!!! i znamy sie tylko z neta!!! chyba naprawde musi miec jakis problem ze sobą

Gość tajny agent tomaszek
no ja mysle, ze chlopak ma powazne zamiary, zastanow sie dobrze zanim odrzucisz taka propozycje, rozumiem gdyby o slubie przebakiwal juz na pierwszym spotkaniu, ale 3 randka zobowiazuje..mysle, ze powinniscie juz stawiac fundamenty

Gość jak mowi ze za kilka lat to
masz czwarta opcje - tak sobie gada bo go to do niczego nie zobowiazuje, nie musisz sie tym przejmowac.

Gość aafisia fisia
powiedział, co mu ślina na język przyniosła; ja się kiedyś spotykałam z Hindusem i on mi się oświadczyl po miesiącu, faceci potrafią być szybcy

Gość napalona zocha
sossie widzialam twoja nowa fryzure! Wygladasz bossssko! Az sie musialam zabawic wibratorem jak zobaczylam twoje nowe Ja! Mam ochote cie schrupac w realu...lubisz starsze panie? mam 40 lat + VAT i uwielbiam takich mlodzikow jak ty ach...

Gość chce cię do wyra
zaciągnąć głupia idiotko :D i gada Ci cokolwiek byleby tylko to przyspieszyć myślę, że ubzurał sobie że po takiej deklaracji poczujesz bliższą więź - i udaje romantyka {czesc] hehehhe :D

no ta ostatnia opcja mi pasuje ;/ że on chce mnie szybko uwiesc

Gość ale jaja :D
rozmawiasz z nim 3 dni i już prawie "zabujana"jesteś? a widziałaś go chodziarz? myślisz ze wirtualne rozmowy sa tak samo fajne jak realne? Pomyśl co będzie jak zobaczysz jakiegoś paszczura z garbem na ugiętych nóżkach a dopiero potem pisz ze zabujana jesteś Jak na razie to jesteś baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo naiwna

Gość świetny pomysł, tylko mało
rozmawiasz z nim 3 dni i już prawie "zabujana"jesteś? a widziałaś go chodziarz? a ty pomysl lepiej jak sie pisze chociaRZ czy może chociaż HMMMMMMM???

hehehe :D no wiem , że może okazać sie paszczurem i tego się boję, albo że ja mu sie nie spodobam,poza tym on ciąglę mówi, że wygląd nie jest istotny to chyba nprawdę ściemnia albo jest tak brzydki , że obojętne mu kto na niego poleci... ale potrafi namącić w głowie, chociaż po pierwszej rozmowie byłam bardziej podekscytowana...

ale no niby fotkę widziałam, chociaż co mi po fotce...kiedys pisał do mnie niski rudy chudzielec, a na fotce wyglądał na przyzwoitego bruneta... aa ten wyglada jak amerykanski aktor ;) i chyba ma proste zeby ,w miare grube wargi, niebieskie oczy... :) ;) :)

Gość wteemmm
pewnie ma coś z psychiką

Gość 4rfg
TEŻ MIAŁAM TAKI PRZYPADEK,OKAZAŁ SIĘ NIEODPOWIEDZIALNYM DUPKIEM,SZCZENIAKIEM,JAK SIĘ UPIŁ,WSPOMINAŁ Z SENTYMENTEM SWOJĄ BYŁĄ...NIE BEIRZ SERIO TEGO BEŁKOTU

Gość On może i ma coś z psyche, ale
autorka zdecydowanie też :O Dobrali się w korcu maku :P

Gość uhahahahahalaa
tak to jest, jak się dzieci dorwą do netu :/

no o co wam chodzi ...co ja mam z psychiką?