Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna zyciowa prawda

Faceci z tego forum to w wiekszości nudne pipki

Polecane posty

Jęczycie ,ze zadna sie waemi nie interesuje, ze woli buraka od yntelygenta ,zalosni jestescie . Zadna nie chce byc z takim bezplciowym osobnikiem. Czemu kobiety wybieraja dresiarzy i facetow ktore nas leją ? ( nie mowie o kazdej kobiecie ma sie rozumiec) - bo sa po prostu mescy . Nie placza jak Wy na forum !! pewmi siebie, zdecydowani , zabawni , fajnie zbudowani , zazwyczaj przystojni . Faktem jest ,ze tacy panowie najczesciej robia bachora i zostawiają kobiete, bo woli mecze i kolegow, a wtedy ona szuka ''normalnego'' A tutaj ? placz i ciagly lament ,ze polki to dziwki i materialistki. Nie wiem w jakim srodowisku panowie sie obracaja...ale chyba niezbyt ciekawym :o

Gość TH is IT CK
Ciesze sie jak w TV podadza informacje o katowanych kobietach. Myślę sobie wtedy. Dobrze mi tak

Gość oni juz nigdy nie
beda normalni, nawet jak jakims cudem splodza syna i wyrosnie na fajnego byczka, to beda sobie myslec, kurwa, on ma pasje gra w pilke, a ja najlepsze lata przesiedezialem na kobiecym forum i wyzywaniu kobiet od szmat :( heheheh jestescie beznadziejni i to poczucie zawsze w was zostanie, nie zmyjecie go:classic_cool: ]

Gość TH is IT CK
ja nie marnuje życia. chodze na spacery do lasu i ogladam tv

hahaha spacery do lasu i TV ? dobre :D

Gość TH is IT CK
gdybym mial dobry wygląd to bym spotykal się z dziewczynami na randki ale Bog sie nie popisal

Gość pociesza nas myśl
że taka ktora wybrała dresa czy skurwiela - ponieważ wygląda na tekiego męskiego, bedzie miała predzej czy pozniej przesrane może nawet wpier dol dostanie :) od razu lżej na sercu :)

Gość sztuka
Najwygodniej to zasłaniać/tłumaczyć się kiepskim wyglądem he he he :classic_cool: . Spójrzcie na Woody Allena, ten to dopiero mały i brzydki karakan a jego partnerkami zyciowymi były najpiekniejsze aktorki. Ale on uwodził je tym co miał w głowie a nie wyglądem.:D

Gość 2 live 2 die
"pociesza nas myśl że taka ktora wybrała dresa czy sk**wiela - ponieważ wygląda na tekiego męskiego, bedzie miała predzej czy pozniej przesrane może nawet wpier dol dostanie od razu lżej na sercu " CIESZYMY SIĘ że potem same piszecie o tych "atrakcjach" które zapewniają wam ci prawdziwi faceci :) znowu mnie zdradził, zwyzywal, pobił, zeszmacił, skrzywdził :) JAK MIŁO SIĘ TO CZYTA :) faktycznie, nie macie nudno hehhe wy popierdolone baby

Gość sztuka
Nie, nie musi wyglądać jak solony sledź. To tylko przykład, że wyglad niczego nie przesądza, także powodzenia u kobiet. Obalam powszechnie panujacy stereotyp. Tylko tyle. :)

Gość AHAHHAHAHAHAA
JAK FACCET LEJE TO JEST MĘSKI? autorko, ale ty pusta jestes:D dorosniesz, to zobaczysz, kogo bedziesz chciala miec przy boku:D ale nikog juz nie bedzie, bo bedziesz tstara idiotka z dzieckiem.

Gość sztuka
a "burak"?? A burak dobrze ma się w parze z burakiem, tudzież pietruchą :P

Gość adadadasdads
Woody Allen uwodził pieniędzmi.

Gość sztuka
Bo to już tak w tym zyciu jest, że ludzie, którym brak urody [ i nie chodzi tu tylko o facetów] rekompensują to innymi przymiotami ducha i nie tylko, np. rozwijają swój intelekt, zdobywają kasę, pozycję społeczną itp. Tylko wyjątkowi nieudacznicy, ludzie słabi poddają się i marudzą na tym forum zamiast poszukać swoich dobrych, mocnych stron.

Gość sdasdasdasdasd
w Polsce kase i pozycje społeczną zdobywajatylko oszuści, złodzieje i ludzie z szerokimi plecami

Gość sztuka
Z lekka uogólniasz :) ale nikt Ci nie zabrania spróbować być zamożnym lub mieć pozycję [cokolwiek to znaczy] :P

Gość sdasdasdasdasd
zabrania mi ZUS i skarbówka zabierajac prawie połowę pensji

Gość sztuka
Nie narzekaj skoro wpadłeś/aś w próg 32% , to nie jest Ci az tak źle.

Gość 2 live 2 die
ZUS tak czy inaczej musiałbyś płacić także prowadząc działalność gospodarczą, więc trudno mówić, że ZUS coś zabiera z wypłaty Płacisz ZUS a masz za to ubezpieczenie społeczne, zdrowotne itd.

Gość sztuka
he he he Jak to się mówi " złej tanecznicy...... " nieudacznik zawsze znajdzie tłumaczenie dla swojego nieudactwa.

boli was prawda ?

Jak sobie takich wybieracie to możecie mieć pretensje tylko do siebie. A potem się skarżycie, że was biją, zdradzają itd.

mnie nikt nie bije . Nawet jesli to nie bylabym taka tępa zeby tego igdzie nie zglosic :o

Gość Ta... Ehe ehe
Najczęściej idzie wyczuć, że partner ma tendencje do bicia i poniżania.

Gość a jak da sie wyczuc?