Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka2504

Mitsubishi Colt - co sądzicie?

Polecane posty

Gość hanka2504

Wpadło mi w oko to auto. Szukam czegoś nie drogiego - powiedzmy 10-12 tys. nie starsze niz 2000 r. i żadne mi sie nie podoba :O a jak sie podoba to odradzają. Nie znam się na samochodach wiec słucham porad. Chciałabym żeby auto nie było zbyt duże ale i nie malutkie jak np ford ka. To wizualnie mi sie nawet widzi, poczytalam o marce - japonczyk wiec na plus ale ma chyba zbyt maly silnik - 1,3 to za malo na takie auto. Co sądzicie? http://otomoto.pl/mitsubishi-colt-C15656599.html

Gość hanka2504
nikt nie ma zdania?

Gość z wyglądu fajny
:-)

Gość ioes
corsa C silnik 1.2 dobry wybor

Gość Poza Cieniem
autko ogólnie fajne, są także silniki 1,5 i 1,6 l aczkolwiek nie są to "potwory", plusem powinna być "niska" awaryjność

Gość gojdnj
1,3 nie bedzie ci smigal, jak porsche ale do normalnej jazdy sie nada. ten z linku ma troche duzy przebieg, musisz sie liczyc z tym, ze bedziesz musiala co nieco powymieniac. ja 2 lata temu kupilam za 8 tysiecy fiata seicento tez z 2002 w bardzo dobrym stanie, od faceta, ktory na nim nie oszczedzal i jestem super zadowolona, zadnych awarii, jedynie fiatowska jakosc wykonczenia jest fatalna. ale za to ma silnik 1,1 i super smiga.

Gość ioes
minusem japonczykow sa drogie czesci zamienne

Gość Poza Cieniem
części zamienne zdarzają się drogie (mam Hondę Civic ale akurat znalazłam b. dobry sklep z częściami oryginalnymi i zamiennikami więc... da się przeżyć)dlatego warto naprawdę dobrze przyjrzeć się ofercie i wypytać o wszelkie szczegóły sprzedającego - co wymieniał, co jeszcze ewentualnie trzeba wymienić

Gość hanka2504
dzieki za odpowiedzi, ja dalam linka tylko zeby pokazac ktore to auto jakby ktos nie kojarzyl, nie kupuje tak tylko ogladam ;) bo wiecie to auto jest male ale tez nie malutkie i nie wiem czy przy tak malym silniku nie bedzie mi za duzo spalał wiem ze czesci do japonczykow są drogie no ale stosunkowo rzadziej potrzebne, auta kojarzą mi się z małą awaryjnością i precyzją. z kolei ople - z rdzą :P

Gość hanka2504
no i jeszcze mnie martwi ze w tej opcji są tylko benzynowe a to tez wychodzi drozej w utrzymaniu :O

Gość hanka2504
no dobra ale poco mi 5-drzwiowe? jestem młoda kobietą, auto jest mi potrzebne do jezdzenia do pracy i na zakupy, bede uzytkowala je sama dla mnie nie potrzeba jakiejs wielkiej fury tylko normalny miejski samochod ;p

Gość hanka2504
a moze jeszcze ktos sie wypowie? nie tyle chodzi mi o to jak sie podoba bo to kwestia gustu, ale moze ktos wie jak z uzytkowaniem? jak sie jezdzi itd...

Gość daisy 2574747
zajebiste autko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kocham go!

Gość husajn
gowniany samochod . Duzo pali ..

Gość hanka2504
co to znaczy duzo? wg tabel jakies 6 litrow, moze jest to przeklamane?

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej