Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek123

niekonwencjonalne pieszczoty

Polecane posty

ha ha ha :) to już byś za dużo o mnie wiedział :) narazie kundel w azylu czeka na orgazm :) From: Rafal Sent: Wednesday, October 20, 2010 9:51 AM To: Katarzyna Subject: RE: demoty Tak, oczywiście, Mistress Tyle, ile będziesz chciała Dla Ciebie będę trzymał tak długo, byś mogła ciągnąć jak największą rozkosz z mojego cierpienia J

From: Rafal Sent: Wednesday, October 20, 2010 10:12 AM To: Katarzyna Subject: RE: demoty Nasienie, które znajduje się we mnie, jest Twoją wyłączną własnością, Pani, a ja nie śmiem z nim zrobić czegokolwiek bez Twej dyspozycji \ I nie mam prawa żebrać o swoją przyjemność, o swój orgazm, ponieważ jest on li tylko łaską mojej Pani za dobrze sprawowaną służbę\ From: Rafal Sent: Wednesday, October 20, 2010 11:51 AM To: Katarzyna Subject: RE: demoty Przy takich niebiańskich tekstach Pani i Jej podejściu do psa, nie sposób być nieposłusznym, ale gdy to mu się przydarzy, wówczas będzie on prosił z twarzą przy samych Jej stópkach o zasłużoną karę J -------------------------------------------------------------------------------- From:Katarzyna Sent: Wednesday, October 20, 2010 11:45 AM To: Rafal Subject: RE: demoty Jak pies jest nieposłuszny to kopa i do budy

do pewnej chwili można, ale jeśli uwielbienie dla stóp przekłada się na sztywnienie członków, pojawiają się probley z prawidłową postawą przy biurku, po prostu strefa buforowa nie od pracy odpycha