Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość martka1234567890

ciąża po escapelle

Polecane posty

Gość martka1234567890

witam zaczne od poczatku ostatni okres miałam 27 września dodam ze spoznil sie o 3 tygodnie ale napewno nie z powodu ciazy. 10.10 uprawialam sex bez zabezpieczenia pozniej uswiadomilam sobie ze to 14 dzien cyklu. moj chlopak nie skonczyl we mnie ale wiadomo wczesniej wydobywa sie ejakulat. na wszelki wypadek po 34 godzinach wzielam escapelle. lekarz zrobil mi usg i przepisal oprocz escapelle jeszcze recepte na 3 opakowania yasminelle pocieszylo mnie to bo podczas badania pewnie widzi jakie sa szanse na ciaze i czy byla owulacja. od samego poczatku po stosunku ostatnim a mija juz tydzien bola mnie jajniki raz jeden raz drugi i wogole cale podbrzusze do tego jestem oslabiona mam zawroty glowy i ciagle biegam do lazienki. a dokladnie tydzien po ostatnim stosunku zaczely bolec mnie piersi z boku i sutki. podobno po escapelle moga wystapic takie objawy, ale rownie dobrze moze to byc ciaza. jak myslicie jakie mam szanse ze jednak zaszlam w ciaze?moze z doswiadczenia ktos cos wie??prosze o odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować