Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zal

kto jest za Legalizacją.?

Polecane posty

Gość kajanka
ALE CZEGO LEGALIZACJĄ ? - GAŚNIC ?

Gość zal
Nie Nie ... Marihuana Oczywiście... Przydało By Sie to w Polsce jak myślicie.?

nie mam zdania, ale myślę, że jakby marihuana była nieszkodliwa, to hippisi z lat siedemdziesiątych byliby dziś żwawymi staruszkami, a nie popiołem i dogorywającymi zombi.

Gość zal
Napewno nie jest Szkodliwa i są na to dowody... Palacze trawki po dłuższym czasie jej zażywania maja dziury na muzgu jednak po odstawieniu palenia na jakiś okreś dziury znikają ... Więc nie można powiedzieć że jest szkodliwa.

Gość zal
Ja również... Gdyby nie psy już by Paliło sie na ulicy i na legalu wgl.

Gość wdgdffererweeqwq
hehehe pali ma dziury w mozgu rzuci dziury znikaja ale sie usmialam heheh

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Psycholodzy odchodzą od nazywania marihuany narkotykiem lekkim, a to dlatego, że jest wrotami do tych twardych. Dlatego nie dopuszcza się do jej legalizacji. Nie z powodu jej samej, ale dlatego, że po niej pojawia się coś więcej.

blondyn, zważ na to, że oprócz marijuany oni ćpali kwasa i in. chemiczne gówna :P ja jestem, mj uspokaja i wycisza, relaksuje, co bardzo by się przydało w tym pogrzanym kraju.

zal -> tylko czemu ja mam płacić za tych co trawka im zniszczyła mózgi? chcą trawki ok ale niech sami na własny koszt się leczą

ale za to szerzy się alkoholizm, podziemia działają pełną parą, nie ma takiego miejsca, osiedla, bloku, gdzie nie byłoby palaczy trawy. nawet na wsiach i in. biznes idzie pełną parę. marijuana jest wszędzie towarzystwo po niej jest 100 razy lepsze niż po alkoholu...

tak , zgadzam się ale te konopie trzeba by było samemu sobie wychodować, by wiedzieć, że nikt tam nie dosypał jakiegoś uzależniającego gówna.

Gość zal
Jest tak oczywiście że od Zioła wszystko sie zaczyna wiem to z doświadczenia . Ale pomyślcie ludzie .. Gdyby Marihuana byla legalna można było by ją dostać normalnie w sklepach, i nikt nie próbował by wcisnąć nam nowego towaru tak jak robią to dilerzy tak.? Więc Gdzie sens w tym co wy piszecie.? Moim zdaniem legalizacja jest potrzebna

Gość zal
Dokładnie Tak Jak mówicie . Po zapaleniu zwiększa sie humor i Ogulne samopoczucie . Wcale nie trzeba było by chodować tego sobie samemu , towar dawany do sklepów jest zazwyczaj sprawdzany więc nie ma obaw...

Gość po pewnym czasie palenia
ludzie staja sie agresywni a to dzieki kurczenia sie mozgu! ale wiecie co? palcie jak najwiecej i zarzywajcie dopalacze! zdechniecie pod smietnikiem,albo malolaci was dobija i bedziecie slawni na YT:D zwolnicie miejsce pracy!

tak, trzeba by było samemu, fakt zgadzam się 100% z zalem :P jakby można było zajarać na lajcie... to po huj za przeproszeniem chcieć czegoś więcej???? i jeszcze gdyby były pewne, legalne, jak w holandii, a nie nic zmutowanego... mj jest zdrowa :) a holendrzy? jakoś nie mają problemów... :)

wszystko zależy od indywidualnego człowieka. Moja znajoma pani doktor-pulmanolog, mawia, jeden może palić fajki 150 lat i nic mu nie jest a inny pół roku i zdycha na raka.....zdycha bo umiera człowiek a nie uzależniona wywłoka ....

Gość zal
Mam nick widze że My sie dogadamy ... Chyba Tylko My Tu rozumiemy o co wgl chodzi... Po Marihuanie Sie nie umiera... A Dlaczego.? Nie da sie ... ! ! Poprostu sie nie da... Nie wiesz co mówisz więc nie mów ... Marihuana nie zostawia żadych Eektów na muzgu i prawdopodobnie jest to uzalerznione ... Nie widziałam jeszcze uzależnionego człowieka i nadodatek agresywnego. PO tym Raczej człowiek jest spokojny... Wy nie wiecie jakie życie by było jakby każdy sobie mugł jarać na lajcie bez przypału że psy sie przyczepią... Normalnie życie jak w Madrycie...

Gość zal
Dopalacze a Trawka ... !!! hahaha Śmieszne . Dwie różne , całkowicie różne substancje... xD

Gość po pewnym czasie palenia
z zasady fajka sie nie sztachasz tak jak dobrym cygarem wiec o czym mowa? znam kolesia ktory po paru latach ma problem wkrecic srubke bo nie wie w ktora strone! przykladow moglbym mnozyc w tysiace! w holandii powoli zamykaja te palarnie,przejadlo sie:(

Gość zal
Z Ok Gdańska a Czasem z Ok Warszawy/Lublina itd a Ty mam nick.?