Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszak

Jaka nawigacja jest dobra?

Polecane posty

Gość Puszak

Witam! Jestem na kupnie nawigacji gps ale nie mam zbytnio pojecia ktory produkt firmowy bylby najlepszy, najsprawniejszy, najlatwiejszy w obsludze. Prosze o pomoc. Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Puszak

Zobacz na stronę sklep.hadron.pl, tak jak pisze mój przedmówca mają fajne tomtomy, navroad i mio. Najlepsze są te dwie pierwsze firmy, ale Mio też ma ciekawe nawigacje w przystępnych cenach.

Mio cieszy się dość dobrą opinią i stosunkowo dużym powodzeniem, ale niekoniecznie musisz kupić nawigację akurat tej firmy. Ważne, żeby nie przepłacić. Dlatego proponuję zajrzeć na stronkę wasserman.pl, bo tam ceny są dostosowane do zapełnienia polskiego portfela :)

Gość gość
Znalazłem bardzo dobry sklep GPS na Allegro (ocena 5 na 5 we wszystkich kategoriach obsługi klienta). Marka Alga. Mam od nich już od dość dawna ładowarkę samochodową z filtrem przeciwzakłóceniowym. Przyznam, że ten filtr faktycznie działa. Przy korzystaniu z radia nie mam żadnych szumów, a z tym bywało wcześniej różnie. Używam ładowarki do standardowych zadań, czyli pod nawigację i ładowanie smartfona. Ładowarka, z tego co widziałem nie ma ani jednej negatywnej opinii, więc śmiało bierz – www.alga-shop.pl/new/akcesoria-gps/291-ladowarka-microusb .