Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkkk

Pocę się :(

Polecane posty

Gość jakkkkkk

Witam mam pewien problem,strasznie sie pocę pod pachami, uzywałam już wielu antyperspirantów i nic;/ na dodatek czuje ten pot,bardzo mnie to krepuje. Gdy zaloze ubranie to tylko na jeden raz i juz nadaje sie do prania bo pod pachami czuje pot;/ Poce sie najczesciej w srtesujacych sytaucjach i gdy w pomieszczeniu jest gorąco np. w sklepie gdy wchodzę z zimna. Bardzo czesto mi sie to zdaza, Co robic jakich antypers. uzywać ??????? Pomocy

Gość wisnie i czeresnie
Etiaxil przetestowalas?

Gość spocony johnny
ja tez sie poce.

Gość jakkkkkk
No tego jeszcze nie stosowałam

Gość mmmmm...
ja mam tak samo. tylko ze nawet jak mi zimno to sie poce jak huj, nawet w koszulkach z krotkim rękawem nie chodze bo odrazu jestem cala mokra. antyprespiranty nic mnie pomagają, tylko tyle z e tego nie czuc

Gość wisnie i czeresnie
To polecam, jest drogi, ale wart swojej ceny. Uzywa sie go a noc, na czysta skore pach, nie bezposrednio po depilacji. Rano myjesz pachy i uzywasz dezodorantu/antyperspirantu.

Gość mmmmm...
i ten etiaxil pomogl ci? uzywalas go?

Gość jakkkkkk
oki dzieki za rade ;)

Gość akakakakakak
kup sobie ANTIDRAL ! jest jako antyperspirant, mozna go stosowac na pachy , dlonie, stopy, na noc sie stosuje lub na dzien, piecze jak cholera ale po 1 uzyciu juz jest efekt!! moja kolezanka miala takie pocenie ze nawet jak jej nie bylo goroaco ani zimno to miala zalane cale pachy, masakra byla!!! kilka lat sie meczyla. kupila antidral i pomoglo, trzeba uzywac codziennie, piecze pod pachami ale pot znika, potem sie przyzwyczajasz, kosztuje 20zl w aptece.

Gość jakkkkkk
i ile tak kosztuje ?

Gość wisnie i czeresnie
Inaczej bym o nim nie pisala. Uzywalam, teraz juz nie, bo nie potrzebuje, czasem tylko latem. Tez mialam mokre bluski pod pachami, wstydzilam sie podnosic rece, straszne to bylo.

Gość wisnie i czeresnie
okolo 40 zl w aptece. A antidral na mnie nie dzialal, ale to pewnie zalezy od czlowieka. pozdr🖐️

Gość akakakakakak
antidral jest naprawde dobry, kup i wyprobuj, kup w kulce jako antyperspirant.

Gość a moj ma
Polecam Antidral rowniez, ja sie poce jak cholera, najgorzeja jak na okres, ale po antidralu mam choc spokoj z pachami. Z poczatku piecze, to fakt i przez pierwszy tydzien smaruje sie na noc codziennie, potem wystarczy 1-2 w tyg. polecam naprawde, jest super.

Ja też polecam ETIAXIL - miałam to samo w lecie tylko koszulki na ramiączkach a i to czasem "dopływał" do materiału. Nawet w zimie się pociłam aż wstyd było czasem kurtkę zdjąć. Od kiedy go stosuję normalnie jestem szczęśliwszym człowiekiem :) Fakt jest dość drogi, ale w stu procentach wart swojej ceny. A w sumie to na długo wystarcza. Ja już stosuję nawet tylko ze dwa razy w miesiącu i jest OK. Tylko pamiętaj że nie po depilacji, ja raz zapomniałam i tak piekło że aż mi łzy poszły :/

Gość jakkkkkk
Dzis kupie ANTIDRAL ;) Zobaczymy czy pomoże ;)

Gość jakkkkkk
Kupiłam Antidral wczoraj wypróbowałam i juz sa efekty :) Nie piekło mnie nic :) Dzis byłam w sklepie czułam ze jest mi goraco bo wiadomo w kurtce w sklepie zawsze cieplo no i pod pachami sucho :) świetny jest polecam ;) :)

Gość pearl beauty
driclor. poprzednie ktore wymienilyscie dzialaly na poczatku- potem juz nie.

Gość kornikowa3
Ja tez słyszałam ze te wszystkie apteczne środki przeciw poceniu nie sa skuteczne.Dlatego własnie ja sama tak jak tu wspominałyscie zastanawiam sie powaznie nad wstrzyknięciem botksu w gruczoły pachowe.

Gość wiedzminka
oj znam ten bol mam tak samoo, zawsze i wszedzie staram sie jakos ukryc chodze w ciemnych bluzkach najlepiej czranych i nie podnosic za bardzo rak