Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mewa morska i basta

Dziecko śpi ze mną i gówno komu do tego

Polecane posty

Gość kwiat kaktusa pustynnego
ja jak przywiozłam mojego ze szpitala to od razu poszedł do łóżeczka i pierwsze karmienie w nocy i bajka sie skończyła- mały pił co pół godziny i nie miałam juz siły taszczyć mojego pzszywanego tyłka po małego do łóżeczka- jak przeszedł na butle- spokój spał u siebie, pierwsza choroba i pierwsze zęby i od nowa jazda

Gość ciesz się ze masz jedno
Nawet nie chodzi o to, ze nie bajka, ale to przecież sama radość móc patrzeć jak twoje dzieciątka słodko śpią, móc je poprzytulać, widzieć jak się budzą takie jeszcze cieplutkie od snu. Czas tak szybko leci. Za niedługo nie będą już potrzebowały tej naszej bliskości w takim stopniu. Ja tam jestem egoistką. Póki mogę to kradnę sobie wszystkie te całusy, przytulańce, łaskotki. Biorę na zapas bo później to już chyba tylko wnuki mi zostaną, a z tym różnie może być.

krytykuja te co nie maja albo te których dzieci grzecznie spia w łóżeczku bo nie maja pojęcia ,co ta znaczy oduczać malucha spania w łóżku z rodzicami

Gość mewa morska i basta
No dokładnie. ;) Dzieci w tym wieku potrzebują bliskości i przytulenia ;) A moja uwielbia się tulić i lubi jak ją myziam po rączkach albo pleckach więc tego dziecku nigdy nie odmówię ;)

Gość moje tez spi z nami
i tez bylam przekonana, ze nigdy to tego nie dopuszcze. Usypiam klada w lozeczku, w nocy jak sie budzi to bierzemy ja do lozka. Zaluje ze nie wpadlam na wspolne spanie zaraz po urodzeniu, a dopiero po dwohc miesiacach. Karminie piersia spiac z dziekciem w jednym lozku jest duzo prostsze i o niebo mnije meczace!

Gość dziś pytanie, dziś odpowiedź
ooo, jak poziom, aż miło: mewa morska i basta jagoda369 analfabetko zruchana przez cygana przeczytaj sobie dzieci też tego uczysz? :) słodka mamusia

cholera ja śpię z małym podczas choroby ( dobrze ze to sporadycznie i krótko) bo chodzę połamana i niewyspana a co dopiero jakby to była codzienność o NIE !!! jal sie przytulic do męża skoro szkrab leży to troche dziwaczne

poza tym mały jest stęskniony za tata bo cały dzień jest w pracy i wieczorem nie odstepuje go na krok a potem sie przytula do niego i zasypia jest spokojny bo czuje nasze ciepło

Gość vviesia
Przeciez napisałam, że byc może sie okaże, ze plany wezmą w łeb. Czytaj uważnie. Ale mam nadzieję, że da sie tak, zeby spalo w swoim łóżku. Nie chciałabym, żeby nasze łózko zmieniło sie w jakąś dziuplę

ale po co się przytulać jak i tak spisz

autorko teraz to juz wiem ze jestes popierdolona zdrowo. A spij sobie ze swoim bachorem kogo to obchodzi :P

oj jagoda nie pisze sie o czyims dziecku "bachr"

"bachor" miało być

Gość przeczysz sama sobie
skoro gowno komus do tego to po co na forum robisz z tego powodu zamieszanie , chyba podczas porodu wysralas kawalek mozgu.

Gość mewa morska i basta
Twój bartuś z dupska wzięty to bachor obesrany krowim łajnem ;) Już się zdążyłam na forum dowiedzieć czym go karmisz pacanówko ;)

skoro gowno komus do tego to po co na forum robisz z tego powodu zamieszanie , chyba podczas porodu wysralas kawalek mozgu" dobre!!! :D :D :D

ja myślę,ze autorke po prostu ktoś skrytykował za takie postepowanie i chciała wyrazić tutaj swój gniew i swoje zdanie na ten temat i ja ja rozumiem

ewa morska i basta Twój bartuś z dupska wzięty to bachor obesrany krowim łajnem Już się zdążyłam na forum dowiedzieć czym go karmisz pacanówko " opanuj sie wiesniaro!!! :O Powinnas sie wstydzic , jaka z ciebie matka. rynsztok po prostu. nie odp bo wiecej nie wejde na ten twoj durny topik.

Gość do jagody....
jagoda-wiesz co,czytalam na forum jakies dziwaczne topiki o tobie i sobie myslalam ze czepiają sie ciebie bezpodstawnie,ale juz zmienilam zdanie :o jestes strasznie wulgarna,niemiła i chyba nie masz co robic z wolnym czasem.wiem ze pewnie sie oburzysz i odpiszesz mi cos równie ''milego'' co kolezance,ale naprawde radze sie opanowac!

Gość mewa morska i basta
I kto tu jest wieśniarą kretynko z Nowego Sącza? ;) Twój bachor odziedziczy zapewne po tobie twoje prostackie cechy ;) Jakby ci zabrano komputer i internet to byś sobie dziwko palcem do dupska nie trafiła ;) Twoje życie kręci się tylko wokół kafeteria.pl i dojenia krów ;) Więc stul ten parszywy ryj i zmiataj oborę odgarnąć z łajna ;)

a mnie dołuje,że ktos uważa,ze jestem złą matka bo mały spi z nami, albo,że nie mogę go oduczyć smoczka

Gość kolorowa owieczka
zła matka to taka która krzywdzi dziecko.nie slyszalam zeby ktos kto spi z dzieckiem lub pozwala mu ssac smoczek-krzywdzilo,wiec nie martw sie autorko :) a te wszystkie mamusie przesiadujące calymi dniami na kaffe naturalnie nie krzywdzą swoich dzieci :D:D niestety dla nich gorsza jestes ty-bo twoje dziecko spokojnie przesypia noce przy tobie. glowa do góry :)

Gość magdalena m..
Ja jestem zdania, że wszystkiego można oduczyć. Jak dziecko jest starsze i dużo rozumie to wtedy łatwiej można wytłumaczyć. Gdy płacze i się buntuje to niech to robi, przejdzie mu. Natomiast, gdy dziecko ma 7-8 miesięcy albo nawet do 1 roku to co takie dziecko pojmie :o Niech sobie ssa tego smoczka, niech śpi z rodzicami. Po co mu zabraniać :o Dzieci z takich rzeczy prędzej czy później wyrastają.

Ja mam 3 dzieci. Kazde dluzej lub krocej spalo ze mna, z mezem lub z nami w duzym lozku :-) W tej chwili wszystkie juz spia w swoich wyrkach. Coreczka, ktora byla najdluzej na piersi, spala ze mna 11 miesiecy. BO TAK MI BYLO WYGODNIE!!!! Po odrzuceniu piersi, mala bez problemu przestawila sie na swoje lozeczko.

a mnie bardzo to dołuje bo słowa krytyki słysze na co dzień, tesciowa na kazdej wizycie robi wykład, bratowa męża tak samo-ich syn jest o rok starszy od naszego, ostatnio mnie pouczała,że mam mu w nocy nie dawac mleka

Czy mnie się tylko wydaje, czy tresujecie dzieci do spania w ich łóżkach tak jak tresuje się szczeniaki do sikania na dworze?

Czekam jeszce na krytyke tego,że mały sika jeszczew pieluchę

Gość to zgodne z natura ze mlode
sa przy matce. Miej w nosie , co kto powie. Ono sie czuje bezpieczniej, tobie wygodniej. Osobne łozeczka dla malucha to sztuczna sprawa i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Im wiecej dziecko ma kontaktu z matka, tym lepiej. Poza tym ile to potrwa? Szybko zleci. Moje podsypialy ze mna, nie robilam z tego problemu i odzwyczaily sie nawet nie pamietam juz jak i kiedy, w kazdym razie bez dramatów

Gość kolorowa owieczka
a w jakim wieku jest synek?