CAYRA 0 Napisano Październik 20, 2010 policjant zatrzymał kierowcę , który przekroczył prędkość na głównej ulicy miasta. -Panie władzo -kierowca zaczął się tłumaczyć , ja to mogę wyjaśnić. -Bądz Pan cicho -wściekł się policjant , bo zamknę pana w celi ,żebyś pan ochłonął do póki nie wróci inspektor . -ale panie władzo , chciałem tylko powiedzieć-próbował facet. -Mówiłem żebyś pan był cicho!Jest pan aresztowany! Kilka godzin później policjant przychodzi do celi , w której zamknął faceta mówi : -Masz pan szczęście , że dzis jest ślub córki szefa ..Jak wróci będzie w dobrym nastroju . _na to nie licz -odpowiedział facet przez kraty , Jestem panem młodym ..!!! ******************************* Tato Ja chciałbym kiedys się ożenić, ale nie wiem ile to kosztuje? Nie wiem synu Ja ciągle jeszcze płacę.. ********************************** Mąż pyta żonę : -skąd wracasz ? -z salonu piękności -i co zamknięte było? *********************************** Czym się różni stosuknek analny od oralnego ? kierunkiem atakuna przewód pokarmowy. ****************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach