Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjlkojkuut

pierwsze "intymne" spotkanie i moja zw z tym panika!!!!

Polecane posty

Gość hjlkojkuut

Witam, Dzisiaj jadę do faceta, z którym się od jakiegoś czasu spotykam. Pierwszy raz zobaczymy się zupełnie sami - nie w kinie, restauracji, pubie, parku itd. Wcześniej się tylko całowaliśmy, jestem pewna, że dziś wydarzy się coś więcej. I właśnie cieszę się, ale totalnie panikuję! Pierwsze bliskie kontakty z nowym mężczyzną to zawsze dla mnie stres wręcz PARALIŻUJĄCY. Myślę, na ile mogę sobie pozwolić. On na pewno będzie dążył do seksu, ja tego nie chcę jeszcze. Spotkałam się z opinią, że rozpalanie faceta a potem go zostawianie niezaspokojonego jest "niehumanitarne". Czy w związku z tym nie powinnam z nim się np całować i przytulać/dotykać leżąc na kanapie? Wiem, wiem, że to kretyńskie pytanie, ale zastanawiam się, czy mogę zrobić coś "pomiędzy", czy też go tym tylko wkurzę i rozdrażnię.

Nie możesz mu zwyczajnie powiedzieć, że nie chcesz seksu, jak sprawy będą za daleko zachodzić? Czemu wymyślać na około, stosować jakieś sztuczki i inne sposoby ucieczki. Po prostu go poinformuj, że jeszcze nie teraz i wsio.

Gość co za idiotyzm
że to niehumanitarne :-O czyli co rżnięcie albo nic??????????????? przeciez sa jeszcze pieszczoty itp. bez przesady

Gość DiscoDiva
a skąd pewność, że on będzie dążył do seksu?? różni są mężczyźni, nie każdy przy pierwszej okazji sam na sam czuje palącą potrzebę zaciągnięcia kobiety do łóżka ;) po ile macie lat?

Gość hjlkojkuut
hmm chodzi mi o to, że facet już totalnie nagrzany, już wita się z gąską, a dziewczyna mu nagle mówi "wiesz eeee nie, idę sobie, pa". Wydaje mi się to średnio fajne i też z takimi opiniami się spotykałam.

Gość hjlkojkuut
on na bank będzie dążył do seksu, znam go na tyle :). Ja się nie ugnę presji, ale nie chcę go po prostu swoją niezdecydowaną postawą rozdrażnić, dlatego zastanawiam się, czy nie lepiej ograniczyć się tylko do całowania i to w pozycji np siedzącej, a nie leżącej, gdzie pewnie zacznie robić wszystko, by pozbyć się mojej bluzk itd. :) Wbrew pozorom nie jestem taka młoda - mam 24 lata. Po prostu prawie całe moje "dorosłe" życie przeżyłam w jednym związku i to moja pierwsza sytuacja tego typu od daaaaawna.

tylko się nim nie baw, bo to dopiero jest niehumanitarne!:-) bo przecież go nie pożądasz. Gdybyś go pożadała, pragnęła, nie miałabyś takich rozterek. a, skoro umawiasz się z nim sam na sam, to jest wielce prawdopodobne, że on będzie oczekiwał czegoś więcej...

Gość hjlkojkuut
No właśnie na tym polega problem, że ja jestem pewna, że on w sumie uważa, że na pewno pójdziemy na całość. Ale bez przesady, ile można chodzić po knajpach. To co, być taką "zimną rybą", nie pokazywać podniecenia i dać po łapach? Ja go pożądam, po prostu za krótko go znam, żeby chcieć z nim spać :).

"pożądam ale za krótko znam by chcieć z nim spać"... toż to oksymoron, takie stwierdzenie. Tobie się wydaje że go pożądasz...jak ktoś pragnie, nie ma rozterek... ale nie obwiniaj siebie za swoje wahania, i przede wszystkim nie rób nic wbrew sobie. Porozmawiaj z nim, zwyczajnie, jeśli to porządny facet, zrozumie. Jeśli nie...być może nie jest Ciebie wart:-)

Gość DiscoDiva
no tak, większość dąży do seksu, a Ty już go znasz na tyle, że wiesz jak będzie :D ja w przeciwieństwie do Ciebie w całym swoim życiu miałam tylko jeden związek taki na serio, a reszta to szkoda w ogóle gadać, lat mam 26, a też mimo to z każdym nowym facetem mam podobny problem. z jednej strony chcę, z drugiej wiem, że jeśli ja ulegnę tym chęciom to ponownie znajomość zakończy się najdalej po pół roku, a powiem szczerze, że ja już jestem za stara na takie pierdoły, chciałabym się ustatkować w końcu, mieć kogoś na stałe, a nie jak małolata jakaś na randki chodzić i przeżywać :P na Twoim miejscu jasno bym powiedziała, że dla mnie jeszcze za wcześnie na seks. tak po prostu :) a co on z tym zrobi...jeśli Cię oleje, to mała strata. szacunek dla naszych wzajemnych decyzji, czegokolwiek by nie dotyczyły, to jedna z podstaw związku :)

Gość ale nie rob z siebie
cnotki niewydymki hehe