Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciążowy

test ciążowy

Polecane posty

Gość blablaland
ja tak miałam. w dniu spodziewanej miesiączki - rano pozytywny, po południu już negatyw. Jestem w 8 tygodniu :)

Gość gość
Kej230 taki test jest nieważny, powtórz jutro rano

Gość gość
czekajaca na cud - myślę, że jesteś w ciąży

Gość czekajaca na cud
gość wczoraj czekajaca na cud - myślę, że jesteś w ciąży Myślę a nawet wiem, że nie jestem i nie byłam wtedy w ciąży. za pol roku zaszłam w ciąże-dzięki in vitro. niestety mialam operacje i okazalo sie ze mam niedrozne jajowody ktorych nie udalo sie udrożnić, a mąż plemniki klasy a-0%, KLASY B 1%- ze względu na to nawet in vitro, że się powiodło jest CUDEM. Kiedy byłam w ciazy to rano z pierwszego moczu test wyszedl mi jasniutki, ale widoczny i z tego co pamietam byl to test 10 miu. beta za pol godz wyszla mi ponad 80. a test jak napisalam jasniutki. Córeczke mamy zdrową i kończy rok:-)test robilam bodajże 9 dnia od owulacji.

Gość Laura199209
Witam, pomóżcie, proszę. Robiłam rano test ciążowy cyfrowy i pokazał, że jestem w ciąży. Robiłam po 2 godzinach i dwa inne pokazały, że nie. Okres powinnam dostać 8.08 nie mam do teraz. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne. Skończył we mnie. Było to 2,5 tygodnia temu. Pomóżcie, proszę

Gość Cleo1976
Powtórz test 21 dni po ostatnim niezbezpieczonym stosunku.

Gość Cleo1976
A opóźnienie okresu do 7 dni nie świadczy o ciąży.Może to tylko stres.

Gość Laura199209
Ale czy stres może pokazać wynik pozytywny na teście? Z takich objawów niecodziennych mam to, że ciągle leci mi z nosa, często chodzę do toalety. Nie na oddawanie moczu. Ból głowy, uczucie gorąca od 3-4 dni. Powtórzę test za tydzień. Jak radzicie :)

Gość Laura199209
Hej! Okresu nadal nie mam... powinien być 8.08. Robiłam sobie testy. Trzy pozytywne. W różnym odstępie czasu. Dziś rano pobierałam próbkę moczu do testu laboratoryjnego. Coś mnie skusiło, żeby zrobić test. I negatywny. Nie mam pojęcia co myśleć. Strasznie się boję wyniku. Ciągle chce mi się spać, sutki mnie strasznie bolą. Nie całe piersi. Tylko sutki. Wyszły mi takie grube niebieskie żyły na piersiach. Nie chcę mi się jeść. Nie wiem już co mam myśleć. Wiem, że test może się mylić, ale dlaczego akurat w takim momencie jak już? Albo skoro nie byłam, to dlaczego te trzy pozytywne? ;(;(;(

Gość Laura199209
Jeszcze w środku na dole mam wszystko opuchnięte. I cały czas czuję, że są jakieś upławy. Przezroczyste. Bez zapachu

Gość gość
Idź na beta hcg z krwi. Sprawa się wyjaśni. Ale moim zdaniem wg objawów to ciąża.

Gość Laura199209
Tylko, że ja jestem w Anglii. Jedyny test jaki mogę zrobić u lekarza to test laboratoryjny z moczu... boję się, że wynik będzie taki sam jak na teście ze sklepu. Skoro to ten sam mocz:(

Gość Laura92
Witajcie Kochane :) mam taki kłopot... W październiku serduszkowałam z chłopakiem dzień przed owulacją. Później było wszystko ok, kiedy nagle 3 dni przed terminem @ zobaczyłam na majtkach doslownie 3 plamki krwi, ale takiej w kolorze czerwieni i brązu. I nic więcej. Do tej pory @ brak. Ostatnia była 19 września. Cały czas mam wypieki na twarzy. Temperatura podwyższona. Piersi nie bolą. Od wczoraj sutki, ale tylko przy dotyku(jak łapię za nie :P). Nie wiem, czy sobie wmawiam, ale czuję dziwne zapachy, których nie ma. I ostatnio jadłam pianki marshmallow i były dla mnie gorzkie. Tak więc @ spóźnia mi się 19 dni. Tylko, że robiłam dwa testy i wynik negatywny. Robiłam je po terminie @. Pomocy

Gość kathie rm
a ja mam inny problem - rano testy negatywne, wieczorem pozytywne i tak od 3 dni... nigdzie nie znalazłam takiego przypadku... czekam co dalej... pozdrawiam starające się kobitki!

Gość gość
Ja mogę tak samo polecić Stream. Wygodny szybki i najważniejsze – nie myli się :)

Gość spec

Tutaj masz opisane kiedy mozna robic ceneo.pl/53997942#tab=spec