Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek26t.........

Moja żona do pracy zabiera prezerwatywy

Polecane posty

Gość Marek26t.........

Zauważyłem dzisiaj w torebce. NIe żebym szukał, tylko akurat była otwarta i tak wlaściwie przypadkowo mi się wzrok zatrzymał. Co to może oznaczać?

Gość sex na zakupach
intuicja męska?:) akurat zerknąłeś..i akurat miała?:) hmm może kolega nie ma, bo wypłatę przepił i ona mu kupuje:D;)

Gość Marek26t.........
Wiesz, nawet nie zerkałem. Akurat przechodziłem i wzrok mi się tam zatrzymał...przypadkowo właściwie. A prezerwatywy to zawsze ja kupuje, tak u nas jest. Tzn chyba było....

Gość hmmm dlaczego odrazu
zdrada Moze miała wizyte u ginekologa i potrzebowała paczki prezerwatyw zeby założyc na głowicę USG .

Gość sex na zakupach
jeśli tak, to jakiś dobry duch kazał ci zerknąc..abyś znał prawdę. I jeśli ty kupowałeś..a teraz ona...to znak, że ma kogoś. Tego się nie je, a używa.

Gość 321654
identycznego odkrycia dokonałam w torebce mojej ciotki będąc małą dziewczynką.. Do dziś się zastanawiam co z nimi robiła :p Tak mi się przypomniało.. A co do Twojej sytuacji - może zapomniałeś kupić ostatnio i kupiła dla Was? Albo nie wiem, ktoś ją poprosił?... Bo jak nie to ja bym obstawiała zdradę, nie jest normalne żeby mężatka nosiła prezerwatywy, wolna kobieta owszem, ale mężatka??

Gość dgsgdgvsgd
Twoja żona nadziewa się w pracy na jakiegoś dużego penisa...przykro mi

"Moze miała wizyte u ginekologa i potrzebowała paczki prezerwatyw zeby założyc na głowicę USG ." :D:D:D:D:D Na jakiej Wy wsi żyjecie, że musicie na USG przynosić własne gumki? :D:D:D:D:D

A tak w ogóle to jak się zdradza to się raczej nie nosi gumek w torebce :D No chyba, że jest się tępym :classic_cool:

Znam podobny problem , zadzwon do mnie udziele ci rad co z tym zrobic. tel: 605 399 185.

Gość meerii
Sparawdz czy nadal ma je w torepce i ile gumek ubyło...

Gość CCC ...
czasami sa w promocji i dodawane przy zakupie innego towaru albo nawet rozdawane za darmo jako reklama :-P

Gość Wychowany na Łubiance
Absolutnie o nic nie pytaj! Obserwuj żonę bacznie. Jak się przyznasz, że widziałeś gumy to się zacznie pilnować. Drugi temat jest taki: chowaj te gumki co kupiłeś, i zaproponuj seks, udawaj, że niema gumek. Jak nie robi nic złego to sobie przypomni, że ma w torebce.

Gość sex na zakupach
a mnie ciekawi jaką taktykę stosują ludzie, autor? bo tematy podobne były...ale co zrobili autorzy nie wiemy, to co proponował wychowany na lubiance... Jeśli nic nie robisz..obserwujesz..to ona zdradza...w tym czasie...

Gość po prostu.,.,.,.,
lubi się rżnąć w ubikacji z kolegą, a jak jest sekretarką to nie che zajść w ciąże z szefem, i to jej się chwali.

Gość szminki roz
i syfa zadnego do domu nie przyniesie.głowa do góry

Wiecie co ... obstawiam niestety zdradę. Przy sobie wolna kobieta może coś takiego nosić, ale mężatka? No chyba, że jej obowiązkiem jest się zabezpieczać z tobą.

Gość jeszcze zyje
jebie sie kurwisko i tyle, nie ma co rozkminiac

Gość 321654
"chyba, że jej obowiązkiem jest się zabezpieczać z tobą." sorry, ale nie kumam - w jaki niby sposób kobieta ma się zabezpieczać przy pomocy prezerwatyw? Bo mniemam, że to nie damskie prezerwatywy? Gdyby "jej obowiązkiem" było zabezpieczać się z mężem, to mogłaby mieć w torebce pigułki antykoncepcyjne, ale nie kondomy!

Gość Wichajster
Który chce to ją wali i nie musi gum kupować , a Ty musisz jak chcesz se zamoczyć.. ale masz żonę ..gratulacje