Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jak to jak to

Głupie pytanie o Mcdonalds.

Polecane posty

Byłam tam dobre osiem lat temu, więc można się śmiać z powagi mojego problemu :P Czy w Mcdonalds można zamawiać pojedynczo? W sensie, że nie chcę zestawu, a po prostu frytki, colę i sałatkę, czy taka opcja tam istnieje, czy się zbłaźnię? :D

Gość jak nie byłaś 8 lat
to lepiej nie idź, bo się pochorujesz. Ale można.

Pewnie się pochoruję, ale po tylu latach zdrowego odżywiania się mam ochotę na jakiś totalny syf :P Dziękuję za odpowiedź ;)

Gość a na czym ma polegac twoje
zblaznienie - bo mnie to zastanowilo. czy uwazasz ze brak takich widomosci swiadczy o braku w kulurze? Wyksztalcenie?:) bo nie kumam/ Po prstpytasz a oni ci odpowiadaja.

W sumie sama nie wiem na czym to zbłaźnienie miałoby polegać, ale tak już mam, że jak muszę spytać o rzecz dla wszystkich oczywistą to czuję się jak idiotka :D Też uważam, że KFC byłoby lepsze, ale niestety w okolicy mam tylko Maca :o

Gość nalogowypozeraczfrytek
Z racji wykonywanego zawodu bardzo duzo jezdze po takcih wspanialosciach jak MCdrive'y i inne takie i uwazma ze jednak McDonalds najlepszy jest. Na pewno najlepsze frytki, swietne zestawy sniadaniowe ( muffin wieprzowy de luxe to mistrzostwo). KFC to juz taka autentyczna taniocha .... Wiem ze umre od tego. Ale od czegos trzeba. Poza tym jutro moge wpasc pod autobus, wiec co sie oszczedzac ...

Gość 321654
Mam pytanie do osób które twierdzą że lepsze jest kfc: czy tam nadal tak śmierdzi, czy coś z tym zrobili? Weszłam do tego lokalu kilka razy w życiu bo miałam chłopaka który tam pracował (staaare dzieje) i zapach starego tłuszczu tak mnie odrzucał, że nigdy nic tam nie zjadłam.

Gość alien vs predator
jestes klientka, czaisz zyjemy w swiecie gdzie walczy sie o klienta. mozesz zamowic nawety gowno pawiana i maja ci to przyniesc ladnie w zebach zapakowane i na tacce. Jeszcze cieple!!

Gość Grażamała
A ja jem tylko w Mc-ku prawie cały tydzień oprócz sobót i niedziel od 3 lat i nic nie utyłam bo pije Zioła Tybetańskie, polecam tym co maja problem z kilogramami.