Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cron Mockian

kobieta puch marny

Polecane posty

Gość Cron Mockian

wrodzona kobietą murzyńska dupczliwość czyni je niezdolnymi do głębszej refleksji intelektualnej i dlatego męzczyłużyć tylko i wyłącznie jako podręczny worek kopulacyjno-rozpłodowy. Sensu innego kobieta nie ma i mieć nie może bo taka jest jej przyrodzona genetyka. Dlatego proszę kobiety by nie udawały tego czym nie są i chodziły na codzień bez majtek i nabiustnika.

Gość Cron Mockian
eeratum: męzczyłużyć => mężczyźnie może służyć

Gość lalunia cie olala
:-D

Gość Sagretto
kobiety to świnie !!!!!

Gość sik prosty
I niech nie łażą pod oknami, bo oszczać ich nie warto, a mam sedes uszkodzony w ty tygodniu...

Gość branja717
a mężczyźni może lepsi? wy też stworzeni jesteście tylko dla jednego, nie macie prawa oczerniać kobiet tylko dlatego, ze jesteście silniejsi fizycznie. kobiety są silniejsze umysłowo. wykazują więcej mądrości. mówisz ze kobiety to gówno.. a dasz radę żyć bez kobiet? czy tylko jesteś mocny w gębie?

Kobieta może i była puchem marnym dla faceta, który tak ją nazwał. A wiecie kto to i dlaczego? Mickiewicz użył tego określenia w "Dziadach" A dlaczego? To proste....był sfrustrowany , podobnie jak autor tego topiku...dostał kopa od Wereszczakówny :D

Gość her komendante
kobieta o wspaniała istota pod warunkiem, że tego nie wie

Gość ladiancjaaa
taki puch marny to czemu tak faceci sie przed tym puchem plaszcza?;p

Gość do komendanta z koziej wolki
bo wtedy mozecie nia manipulowac:-D zalosc nad zalosciami:o

No baaa...faceci są biedni i poszkodowani przez los :< Nie ma to jak generalizacja.

''I tym samym skutecznie skazują się na upośledzone życie uczuciowe'' W przeciwieństwie do was mamy jeszcze inne sfery życia. Ta przynajmniej dla mnie nie jest ważna.

dominik...wiesz, wygląda na to, że zgłębianie natury kobiecej i pisanie o odkryciach na kafeterii to Twoja jedyna pasja...

Dla mnie jednak kasa jest najważniejsza. To czym się zajmuję również. Wolałbym całe życie przeżyć w samotności na tym poziomie co teraz, niż utracić swój majątek i pracować w zawodzie który mnie zupełnie nie interesuje za grosze.

Niedokończyłem. Wolałbym całe życie przeżyć w samotności na tym poziomie co teraz, niż utracić swój majątek i pracować w zawodzie który mnie zupełnie nie interesuje w zamin za udane życie rodzinne.

A dla mnie jednak mimo wszystko miłość w życiu zawsze będzie najważniejsza.Bo miłości nie zdobędziesz za kasę, mówię o prawdziwej miłości. A kasa i praca nawet fajna zawsze może się znaleźć.