Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdebalans

praca w Lotosie

Polecane posty

Gość kurdebalans

Witam czy ktoś z was pracuję bądz pracowal w lotosie jaka tam jest atmosfera pracy i jakie zarobki

Gość wydaje mi sie ze duzo placa
bo maja duzo kasy...jak faktury od nich zaczynaja sie od kilku tysiecy....ostatnio wystawili nam na 1,5mln.... ale to nigdy nie wiadomo:P

Gość kurdebalans
no w sumie musi byc chyba kasa oki ale jaka atmosfea panuje u nich w pracy, i czy ktoś był tam na rozmowie kwalifikacyjnej

Gość karolciaw
Nie polecam.Pracowałam 3 lata,swiatki,piatki i w niedziele,za marne pieniadze( 1000-1200 netto z premia) i to w poznaniu.Jedyne co mi odpowiadalo to najlepszy szef na swiecie,ktorego lotos wywalil bo byl za dobry dla pracownikow.Teraz rzadzi tam ajent-tyran,ktory ma w nosie pracownikow i maniakalna obsesje sprzatania,wtedy kiedy mozna troszke odsapnac.Trzeba sie nastawic na sprzatanie,namawianie klientow na promocyjny towar,rozladunek dostaw towaru itd.Nie jest lekko,wiec uprzedzam.Mnie juz nikt na prace na stacji nie namowi,nawet za gruba kase(hehe marzenie).

Gość hienka
A ja właśnie mając porównanie też do innych stacji uważam że praca w Lotosie jest na prawdę w porządku, ale też oczywiście zalezy co komu pasuje. Możesz też popytać o atmosfere na konkretnej stacji, ale to może już tu gowork.pl/opinie_czytaj,910291