Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdalena531

Czy mojemu chlopakowi seks juz sie nie podoba?

Polecane posty

Gość magdalena531

Jesatem z chlopakiem prawie dwa lata. Od 1,5 roku uprawiamy seks. Na poczatku bylo cudownie on mnie po prostu pragnal. Mowil na co ma ochote. A teraz.. tak nie jest, nie mowi mi o swoich pragnieniach, fantazjach, o tym jak bardzo mnie pragnie. Tydzien temu spytalam sie go czym dla niego jest seks a on odpowiedzial mi ze to jest dla niego cos po prostu normalnego,ze to po prostu taka sama potrzeba jak jedzenie czy picie, po prostu wedlug niego czasami trzeba to zrobic.. Szczerze mowiac spodziewalam sie innej odpowiedzi, spodziewalam sie ze powie ze to cos wspanialego, ze uwielbia sie ze mna kochac. Jak myslicie co moze byc tego przyczyna? dodam, ze nei jestem kloda w lozku, czesto chce zmeiniac pozycje, czasmai sama przejmuje inicjatywe, mowie mu o swoich pragnieniach i staram sie wymyslac eksperymenty. Martwie sie troche bo jeszcze rok, pol roku temu staral sie znalezc okazje zeby byc ze mna sam na sam zeby sie ze mna pokochac, jestem jego pierwsza partnera a on moim pierwszym partnerem. Mamy po 22 lata. Powiedzial mi ze kiedy jeszcze nie mial pierwszegozrazu za soba to wyobrazal sobie seks jako cos...nieziemskiego cos cuodwnego a teraz mowi mi ze to jest normalna potzreba ktora zcasami tzreba zaspokoic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować