Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Joanna_Kurowska

Wasze wyniki testu zdrowia

Polecane posty

Go艣膰 Joanna_Kurowska

Witam, Chcia艂abym aby wszyscy forumowicze podzielili si臋 z nami swoimi wynikami testu zdrowia :) by艂am dosy膰 zaskoczona swoim wynikiem, ale na razie nie chce si臋 nim dzieli膰, chcia艂abym najpierw zobaczy膰 wasze :P Zapraszam tutaj http://jakiezdrowie.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szkoda mi kasy na smsa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna_Kurowska
Jeden sms w t膮 czy w t膮 r贸偶nicy nie robi. Ja wys艂a艂am :) i co nikt nie podzieli si臋 wynikami? Ciekawi膮 mnie wasze rezultaty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdrowa jestem
;) wol臋 wys艂膮膰 sms na jak膮艣 fundacj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna_Kurowska
No tak, ale tam nie dowiesz si臋 o stanie swojego zdrowia :P oj co艣 ma艂o ch臋tnych na podzielenie si臋 wynikami :( Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co naiwniak贸w szukasz??
Proponuj臋 wszystkim czyta膰 regulaminy i uwa偶a膰 na te promocyjne smsy za 1z艂. Cytuj臋: "Koszt wys艂ania wiadomo艣ci SMS wynosi 25 z艂 netto (30,50 z艂 z VAT) / za 1 SMS w godzinach 06:00 - 00:00, oraz 1 z艂 netto (1,22 z艂 z VAT) w godzinach 00:00 - 06:00." 30,50z艂 za test. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna_Kurowska
S艂ucham? Ja nie szukam 偶adnych naiwniak贸w, chc臋 jedynie pozna膰 wasze wyniki. Wiadomo, 偶e nie ma nic za darmo, sama wys艂a艂am smsa i co w tym dziwnego? Nadal zach臋cam i jednocze艣nie prosz臋 o podzielenie si臋 wynikami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia_nie_kurowska
"Co naiwniak贸w szukasz", dzi臋ki za wyja艣nienie zagadki. Nie wiedzia艂am co o tym my艣le膰. Kiedy艣 wys艂a艂am tam SMSa. Telefon na kart臋 mia艂am i widocznie nie by艂o na niej tych pieprzonych 30,50 bo mi ca艂膮 kas臋 zjad艂o, a odpowiedzi nie dosta艂am. Jak do艂adowa艂am, to mi t臋 zaleg艂膮 ko艅c贸wk臋 natychmiast pobra艂o, ale odpowiedzi dalej nie dosta艂am. Z艂odzieje! Teraz, dzi臋ki Tobie, wiem - czytaj zawsze regulaminy, nie daj si臋 w bambuko zrobi膰!

Udost臋pnij ten post