Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkopałam się

Najlepiej jest się nie wychylać bo inaczej są same problemy.

Polecane posty

Gość wkopałam się

Z reguły nie jestem jakaś specjalnie cicha i nieśmiała, ale miałam pewną taktykę... Kleiłam głupka i miałam święty spokój :P :D Teraz jestem załamana :( Niestety moja nauczycielka stwierdziła, że jestem bardzo pojętna itd :O :O :O Teraz wychwala mnie pod niebiosa a ja tak naprawdę wcale taka mądra nie jestem :O Teraz oczekuje ode mnie samych 6!!! To nie żart :O Nienawidzę takich sytuacji gdzie muszę kogoś zawieść... jednak nie chce mi się też teraz zakuwać :O Ogólnie mam doła :(

Gość jest takie mądre powiedzenie
Jeśli pracujesz ponad normę, to szef nie da Ci za to podwyżki, tylko więcej pracy.

hej nie przejmuj sie, rob swoje tyle na ile masz sily, ochoty i w ogle nie patrz na to co mowi czy mysli twoj belfer zyjesz dla siebie a nie dla niej, nie zatruwaj sobie zycia [rzez jakas glupia babe..

Gość wkopałam się
Jednak się tym przejmuję :( Ona powiedziała, że jeżeli ktoś ma jakieś problemy z tym przedmiotem to, żeby się pytał mnie ponieważ ja wszystko rozumiem... Powiedziałam w klasie, że wcale tak nie jest a oni mi nie wierzą... Chciałam również wytłumaczyć nauczycielce, że mnie przecenia, ale ona to uznała za skromność :D :O

Gość a tornister już spakowany ???

Gość Kuluarny
DUŻA DOZA DOBROCI POŁĄCZONA Z BEZCZELNOŚCIĄ I CHAMSTWEM DLA BEZCZELNYCH I CHAMSKICH i już Dla złych trzeba być jeszcze gorszym, bo ci wejdą na łeb.