Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfee

Jak zmusic brata by poszedl na studniowke!!!

Polecane posty

Gość ddfee

W tym tygodniu ostatni raz robia w jego szkole wszystkich osob ktore ida na studniowke, cala klasa mojego brata idzie a on jedyny sie wylamuje. Jak mu wmowic ze to najlepsza zabawa w zyciu, ja na swojej studniowce bylam i nie zaluje:)

co wy macie z tym zmuszaniem? jak pójdzie taki przymuszony to na pewno nie bedzie to jego najlepsza impreza w życiu -0 wręcz przeciwnie

Gość i 1.66
ja nie bylam i nie zaluje. :)

Gość ostatni raz robią studniówkę?
A to czemu? Poza tym, na ile znam młodzież licealną, pewnie i tak studniówki będą, tylko urządzane we własnym zakresie w jakimś klubie.

Gość najgorszy argument to taki
Najlepsza zabawa w życiu, która trafia się tylko raz. Bzdura. Jak nie chce to niech nie idzie.

Gość ddfee
Moze to nie jest obowiazek, ale co z tego? ja bylam na swojej i bawilam sie najlepiej jak tylko moglam, moj brat nigdy nie lubial takich imprez, nie chodzi na dyskoteki, w klasie tez jest nie lubiany ale ja proponowalam mu ze z nim pojde. On jednak dalej ucieka od tego tematu i mowi ze nie chce tam isc. Jak go przekonac??? dajcie jakies propozycje :)

haha skoro nie lubi takich imprez to myślisz,że tam bedzie sie dobrze bawił? Skoro też nie lubi swojej klasy to z kim ma się bawić?? Z Tobą.. sorry ale to wygląda jakbys sie chciała wprosić na jego studniówkę i tle.

Gość i 1.66
dziewczyno, daj mu spokoj- nie chce to nie. to jego decyzja, nie ma 5 lat. to ze Ty sie bawilas dobrze nie znaczy ze i on bedzie sie dobrze bawic. poza tym skoro jego ludzie z klasy sa do kitu to chyba to jest powod- bo spoko ludzie to podstawa dobrej imprezy.

Gość ostatni raz robią studniówkę?
Jak go przekonać: a) zapłacić b) powiedzieć, że to w zasadzie Tobie zależy na tej studniówce, bo chcesz się pobawić i marzysz o tym i zrobi Ci wielką łaskę i przyjemność jeśli Cię zabierze c) obiecać, że nie staniecie do poloneza, do durnowatych konkursów z przebijaniem balona i wyjdziecie, jeśli tylko będzie niemiło. d) powiedzieć, że stawiasz cały alkohol jaki zabierzecie i urżniecie się w trupa.

Gość najgorszy argument to taki
Jeżeli nie lubi imprez to choćbyś nie wiem co robiła on nie będzie się dobrze bawił.

Gość ddfee
Ale juz ja bym sie postarala oto zeby moj brat sie dobrze na tej imprezie bawil, nie musialby nawet zwracac uwagi na swoja klase, pewnie kazdy z nich przyjdzie z jakas osoba towarzyszaca i nikt pewnie nawet nie zwroci na niego uwagi. Moi rodzice nawet urzadzili mojemu bratu awanture ze nie idzie na ta impreze.

Gość 1.66
odpusc sobie i nie zrob mu siary.

Gość ddfee
Latwo powiedziec, jak moja matka nalezy rowniez do trojki klasowej. Moim rodzicom zalezalo na tym zeby brat w koncu wybral sie na jakas impreze pierwsza w swoim zyciu, on nawet jak z rodzicami idzie na wesele to nie tanczy tylko siedzi i ma jedna odpowiedz ze mu sie nie chce.

Gość to brata studniówka a nie twoj
a. Daj mu spokój.